.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ: 3-0 - 6η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 13 ΟΚΤ 2018

Οι Φίλιπποι όπως ξεκίνησαν τον αγώνα (από αριστερά ): Γ. Καραγιαννίδης - Κ. Καραγιαννίδης - Ηλ. Κωνσταντινίδης - Σιλλός - Δεληολάνης - Καρατζάς - Παπαδόπουλος - Μ. Καρατζόγλου - Χριστοφυλλάκης - Αποστολίδης - Μόσχος.

Ο "πάγκος" των Φιλίππων πριν την έναρξη του αγώνα ( από αριστερά ): Κοτζαμάνης - Τσίκι - Σεβδίλης - Χιωτάκης - Kondev - Μαλλελίδης (τερμ.).



Δεν κατάφεραν να "αποδράσουν" με θετικό αποτέλεσμα οι Φίλιπποι Δοξάτου από το γήπεδο "Κραχτίδη" το περασμένο Σάββατο.





Απέναντι σε μια πολύ ισχυρή και φιλόδοξη για φέτος ομάδα και μέσα σε μια σχετικά δύσκολη έδρα
( οι Αμπελόκηποι τα τελευταία χρόνια έχουν πολλούς και πιστούς οπαδούς) και παρουσία περίπου 120 θεατών ( γύρω στους 30 οι φίλοι των Φιλίππων ) η ομάδα του κ. Όμπαση θα έπρεπε να "υπερβάλλει εαυτόν", και παράλληλα να έχει και αρκετή τύχη, ώστε να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος.

Με την έναρξη του αγώνα φάνηκε πως οι γηπεδούχοι ήθελαν να πετύχουν ένα "γρήγορο" τέρμα και να δείξουν πως δεν είχαν καμιά διάθεση για απώλειες στην έδρα τους. Και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 6', όταν, μετά από "κλέψιμο" της μπάλας στο χώρο του κέντρου, πραγματοποιήθηκε παράλληλη χαμηλή σέντρα από τα δεξιά και ο Κ. Παπαδόπουλος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κ. Καραγιαννίδη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πάρης Αποστολίδης βρέθηκε σε καλή θέση, περίπου στο ύψος της μεγ. περιοχής, πλάσσαρε με το αριστερό πόδι αλλά ο τερματοφύλακας Τότκας μπλόκαρε τη μπάλα. Καλή ευκαιρία για τους Φιλίππους να απαντήσουν αμέσως στο γκολ που δέχθηκαν..

Οι επιθέσεις των γηπεδούχων συνεχίστηκαν με τον ίδιο ρυθμό, φαινόταν πως οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στα άκρα της άμυνας, και σε μια γρήγορη αντεπίθεση, αφού είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια δεξιά για τους Φιλίππους, κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 18' με τον Αμανατίδη ( όμορφο γκολ με απευθείας σουτ ).

Κάποιες εσωτερικές αλλαγές βελτίωσαν τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, "κόπασε" κάπως το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων και φτάσαμε στο 35', όταν ο Ηλίας Κωνσταντινίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον εξαιρετικό τερματοφύλακα Τότκα ο οποίος κατάφερε να διώξει τη μπάλα μετά το σουτ που επιχείρησε ο Ηλίας.

Στο 38' ο Μύγας βρέθηκε πολύ κοντά στην εστία του Κ. Καραγιαννίδη αλλά πλάγια και το σουτ που έκανε έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 41' πετυχαίνουν γκολ οι Αμπελόκηποι που ακυρώνεται ( ορθά απ' ο, τι είδαμε στην εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος..). Δυνατό συρτό σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά είχε μπει στην πορεία της ο υψηλόσωμος αμυντικός Τσιάρας που υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
Στο επόμενο λεπτό, ο Μύγας χάνει τρομερή ευκαιρία από πολύ κοντά και αμαρκάριστος στέλνοντας τη μπάλα ψηλά πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι. Όλα χάνονται ( ακόμη και από ποδοσφαιριστές της εμπειρίας και της ποιότητας του Μπάμπη Μύγα..) και όλα μπαίνουν !
Τελευταία φάση για το Α' ημ. με τον Ηλία Κωνσταντινίδη να σουτάρει από αρκετά πλάγια θέση και η μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Με την έναρξη του Β' ημιχρόνου ο Σεβδίλης πέρασε στη θέση του Παπαδόπουλου για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Boris Kondev, ο Βούλγαρος επιθετικός των Φιλίππων δοκίμασε το πόδι του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και τελικά δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν πως οι Φίλιπποι δεν είχαν τις δυνάμεις για να "μπουν" στο παιχνίδι, ενώ και ο προπονητής των γηπεδούχων βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές του.

Ευκαιρίες ( τρεις ήταν οι σημαντικότερες ) για να πετύχουν τέρμα είχαν, ουσιαστικά, μόνο οι Αμπελόκηποι ( γύρω στο 85' τους ακυρώθηκε και 2ο γκολ με υπόδειξη οφσάιντ - ίσως και να μην ήταν απ' ό, τι φάνηκε στην τηλεόραση..) και στο 90' περίπου ο Τσιάρας από κοντά πέτυχε και το τρίτο τέρμα για την ομάδα του, ως φυσιολογική εξέλιξη σύμφωνα με την παρουσία των δύο ομάδων στο Β' ημ.

Διαιτητής: Κ. Πουλικίδης.
Α' Βοηθός: Αν. Σουλτίκας
Β' Βοηθός: Κ. Τσακίρης.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης - Μ. Καρατζόγλου ( 80' Κοτζαμάνης ) - Μόσχος - Χριστοφυλλάκης - Γ. Καραγιαννίδης - Καρατζάς - Σιλλός - Παπαδόπουλος ( 46' Σεβδίλης ) - Αποστολίδης - Δεληολάνης ( 67' Τσίκι ) - Ηλ. Κωνσταντινίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΔΟΞΑΤΟ: 3-0
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - Κ. ΒΡΥΣΗ: 0-2
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: 2-0
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ: 4-3
ΣΙΤΑΓΡΟΙ - ΚΥΡΓΙΑ: 1-0
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 1-0
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΒΩΛΑΚΑΣ: 2-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 6η ΑΓ. *

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ  13
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  12 **
3. ΒΩΛΑΚΑΣ  11
4. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  10
5. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  9
6. ΧΩΡΙΣΤΗ  8
7. Ν. ΑΜΙΣΟΣ  7
8. Κ. ΒΡΥΣΗ  6
9. ΚΥΡΓΙΑ  5 **
10. ΔΟΞΑΤΟ  4 **
11. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  3
12. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  3 **
13. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ  3
14. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ  3 **
15. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  1

* Μετά από 5 αγωνιστικές, αφού η 1η αγ. αναβλήθηκε.
** Έκαναν το ρεπό τους.

Επόμενη αγωνιστική - 7η

ΔΟΞΑΤΟ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ
ΚΥΡΓΙΑ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΧΩΡΙΣΤΗ
ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ

ΡΕΠΟ: Ν. ΑΜΙΣΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: