.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Συνέχεια των επιτυχιών για την οικογένεια Κορακάκη – Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκοποβολής

ΠΗΓΗ: https://www.dramini.gr/synecheia-ton-epitychion-gia-tin-oikogeneia-korakaki-chryso-kai-chalkino-metallio-sto-panellinio-protathlima-skopovolis/


Συνέχεια των επιτυχιών για την οικογένεια Κορακάκη – Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκοποβολής

Ένα ακόμη «μεγάλο» Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για την οικογένεια Κορακάκη, που έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής και κέρδισε με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Παράλληλα η οικογένεια έβαλε την σφραγίδα της στον παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συμμετέχουν πατέρας-κόρη και γιος στον ίδιο αγώνα.
Για τις νέες επιτυχίες τους ο Διονύσης Κορακάκης έγραψε χαρακτηρίστηκα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης …
« Λοιπόν έχω να γράψω πολλά για αυτό το ξεχωριστό Σ/Κ. Είχα την πρώτη μου συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία των ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (αν και ανήκω ακόμα στους εφήβους) και κατάφερα να προκριθώ στον τελικό στην πρώτη θέση με επίδοση 572/600 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή μου με την Εθνική ομάδα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της σεζόν.
Στον τελικό κέρδισα το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης κατακτήσαμε με τον σύλλογο μου την πρώτη θέση και το χρυσό στο ομαδικό με συναθλητές τον πατέρα και προπονητή μου Τάσο Κορακάκη και τον Άγγελο Αγγελίδη.
Στη συνέχεια αγωνίστηκα για πρώτη φορά με την αδερφή μου Άννα Κορακάκη στο νέο Ολυμπιακό αγώνισμα mixed team στο οποίο προκριθήκαμε στον τελικό του αγωνίσματος πρώτοι (με ένα πόντο κάτω από το Πανελλήνιο ρεκόρ) και κατακτήσαμε επίσης το χρυσό στον τελικό. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως βάλαμε την υπογραφή μας στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού καθώς για πρώτη φορά υπήρξε συμμετοχή πατέρα-κόρη και υιού στον ίδιο αγώνα (μάλλον)!!! Τα συναισθήματα είναι μοναδικά για αυτό το αξέχαστο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!!!»
dramini.gr