.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Επτά νεκροί στο Όσλο, μακελειό με 84 νεκρούς στο νησί Ουτόγια

Επτά νεκροί στο Όσλο, μακελειό με 84 νεκρούς στο νησί Ουτόγια
Τραγωδία με τουλάχιστον 91 νεκρούς στη Νορβηγία συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ



Πραγματοποιήθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Γιώργου Ουζούνογλου στην Προσοτσάνη.

Καλή επιτυχία Γιώργο στη νέα σου ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των δραμινών φιλάθλων ως η δεύτερη σπουδαιότερη ομάδα του νομού μας.

Να ξέρεις πως όλοι οι πιστοί φίλοι των Φιλίππων θα παρακολουθούν την πορεία σου. Κάνε τους περήφανους με την αγωνιστικότητα και την προσφορά σου, και τότε να είσαι βέβαιος πως η Προσοτσάνη θα αποκτήσει αρκετούς Δοξατινούς φίλους που θα έρχονται στο γήπεδο για να σε χειροκροτήσουν... Β.Ζ.




Γ. Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Δικός τους και ο Ουζούνογλου


ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: (Ανταπόκριση)

Τα επίθετά τους είναι ίδια ως προς τα πρώτα έξι γράμματα, η ηλικία που ο πρώην πλέον «κυανόλευκος» και νυν «μαυραετός» Ουζούνης είχε υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με την Προσοτσάνη (στα 20 του χρόνια το 2006), είναι με διαφορά ενός έτους η ίδια με το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Ουζούνογλου (στα 19 του χρόνια, γεν. 15-07-1992, στη φώτο με τη φανέλα της νέας του ομάδας), παίζουν στη ίδια ακριβώς θέση (στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης), ενώ το πλέον εντυπωσιακό με τις συμπτώσεις είναι το γεγονός ότι οι δύο παίκτες υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους με την Προσοτσάνη ακριβώς την ίδια μέρα (21-07-2006 ο Ουζούνης και 21-07-2011 ο Ουζούνογλου)… κι αν ο 2ος καταφέρει τα όσα πρόσφερε σε μια τετραετία ο προκάτοχός του, τότε η Προσοτσάνη θα έχει κάνει «διάνα» στην επιλογή της.

Στα πλαίσια της μετακίνησης του Ουζούνογλου στην Προσοτσάνη, «κλείστηκε» φιλικό προετοιμασίας για την 6 Αυγούστου στο Δοξάτο, καθώς η ημερομηνία ήταν κενή μετά την αδυναμία του Αετού Ορφανού (ομάδα του Κώστα Βακιρτζή) να φιλοξενήσει τους «κυανόλευκους».

ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=3866