.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - 3η μέρα προετοιμασίας - ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΡΙΑΝΗΣ







29 ποδοσφαιρστές και ένας πρόεδρος(!) γυμνάστηκαν εντατικά υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Θωμά Ματρακούκα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αδριανής, κατά την τρίτη μέρα της προετοιμασίας..

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές έβγαλε όλο το πρόγραμμα και ο πρόεδρος των Φιλίππων Δοξάτου κ. Βογιατζής και του αξίζουν βέβαια θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά του!


ΕΦΕΤ: Ανάκληση εμφιαλωμένου νερού - «Επιτραπέζιο νερό, πηγής Κεφαλαρίου - Δράμας παρασκευάζεται και εμφιαλώνεται από την Μαμμής Ι & ΣΙΑ Ε.Ε 14 χιλ. Δράμας - Καβάλας Αγ. Αθανάσιος Δήμος Δοξάτου Τ.Κ. 66300 Δράμας»


ΕΦΕΤ: Ανάκληση εμφιαλωμένου νερού

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
ΕΦΕΤ: Ανάκληση εμφιαλωμένου νερού
Σε δειγματοληψία επιτραπέζιου νερού, εμφιαλωμένου σε πλαστικές φιάλες των 18,9 λίτρων προχώρησε ο ΕΦΕΤ προκειμένου να ελέγξει τις μικροβιακές παραμέτρους του προϊόντος. Μετά από εξετάσεις, που διενεργήθηκαν σε συνέχεια των ελέγχων που αφορούσαν την επιχείρηση Μαμμής Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε, ανιχνεύθηκε από την χημική υπηρεσία Σερρών το βακτήριο Pseudomonas aeruginosa (πυοκυανική ψευδομονάδα).

Το δείγμα χαρακτηρίστηκε ως «μη σύμφωνο-μη ασφαλές - επιβλαβές για την υγεία».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ η εμπορική επωνυμία του προϊόντος είναι LIVAS και στο πλαστικό πώμα της φιάλης αναγράφονται με αυτοκόλλητη ετικέτα οι ενδείξεις: «Επιτραπέζιο νερό, πηγής Κεφαλαρίου - Δράμας παρασκευάζεται και εμφιαλώνεται από την Μαμμής Ι & ΣΙΑ Ε.Ε 14 χιλ. Δράμας - Καβάλας Αγ. Αθανάσιος Δήμος Δοξάτου Τ.Κ. 66300 Δράμας», με τους εξής αριθμούς παρτίδας και ημερομηνίες λήξεως:
- LOT 191/10 και ημερομηνία λήξεως 09-07-2013,
- LOT 197/10 και ημερομηνία λήξεως 15-07-2013,
- LOT 198/10 και ημερομηνία λήξεως 16-07-2013,

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση απόσυρση των προϊόντων από την ελληνική αγορά και καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τις συγκεκριμένες φιάλες νερού να μην το καταναλώσουν.
Δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ
Zougla.gr



ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr/epikairotita/social/211492.html

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΣΑ


23 ΙΟΥΛΊΟΥ 2012


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ, Ιούλιος 2012: Πρωταθλητές του Τουρνουά τα "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ"

ΤΕΛΙΚΟΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

NO CHANGE-ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ 49-54

Εκπληκτικό μπάσκετ είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό σχολείο Πετρούσας , για το καλοκαιρινό τουρνουά , που για άλλη μια χρονιά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. 
Θριαμβευτές τα ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ, που με μια εκπληκτική πορεία, συνολικά σε όλη την διοργάνωση ,πήγαν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και κατέκτησαν απολύτως δίκαια το πολυπόθητο τρόπαιο.

 Άξιοι πρωταθλητές, συγχαρητήρια πολλά και στους ηττημένους NO CHANGE, για την συμμετοχή τους στο τελικό.

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου, που κατέκλισε τις κερκίδες (είχαμε και αρκετούς όρθιους), κάτι που θύμισε παλιές καλές εποχές, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως το μπάσκετ στην Πετρούσα είναι σε έξαρση …


ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Πολύ όμορφο μπάσκετ και από τις δύο ομάδες, με εναλλαγές στο σκορ, στο πρώτο δεκάλεπτο, που βρήκε τα ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ να προηγούνται με 11-14. 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ρυθμοί έπεσαν ,με το σκορ να κλείνει 20-22. 
Ντέρμπι με τα όλα και στο τρίτο δεκάλεπτο ,χέρι-χέρι οι δύο ομάδες πορευόταν στον αγώνα, με τα ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ να είναι σταθερά μπροστά με βραχέα κεφαλή, σκορ 33-36. 
Ξέσπασμα των ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ στο τέταρτο δεκάλεπτο , μπήκαν αποφασισμένοι για να κατακτήσουν το κύπελλο και τα κατάφεραν ,τελικό σκορ 49-54.

ΣΤΑΡ

Χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς να δυσκολευτούμε ιδιαίτερα ,Λευτέρης Κερασίδης, ο απόλυτος σταρ του γηπέδου, ο παίκτης βαρόμετρο (27 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 9 κλεψίματα),τι άλλο να κάνει…
Μεγάλα καλάθια στα τελευταία λεπτά από τον ΣΤΑΡ Κώστα Καψιμάνη!!!

ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

To ξέσπασμα των ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το στοιχείο που έκανε την διαφορά στον αγώνα, σε συνάρτηση με το πάθος και την μεγαλύτερη θέληση για την νίκη σε αντιθέση με τους αντιπάλους τους. 

ΠΗΓΗ: http://petrousa.blogspot.gr/2012/07/blog-post_23.html


Τουρνουά μπάσκετ στην Προσοτσάνη - Πατήστε εδώ.

Τουρνουά μπάσκετ διοργανώθηκαν σε Προσοτσάνη και Πετρούσα, προφανώς από ανθρώπους, διοργανωτές και συμμετέχοντες, με μεγάλο μεράκι και κέφι, όπως φαίνεται στις σχετικές αναρτήσεις, και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Τουρνουά που μάλιστα διοργανώθηκαν σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, με παρκέ από άσφαλτο (!) δηλαδή..

Ενώ εμείς που έχουμε Κλειστό Γυμναστήριο,  τι διοργανώσαμε ή τι θα διοργανώσουμε;

Θα μου πείτε, εδώ μια λάμπα καίγεται στους δρόμους και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε, για χαρές και πανηγύρια είμαστε; Όλα με τα λεφτά γίνονται εξάλλου..

Μάλιστα..

Και στις άλλες κωμοπόλεις πως τα καταφέρνουν δηλαδή; 

Μέγα μυστήριο !

Καληνύχτα Δοξάτο ..