.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με το Δήμαρχο Δοξάτου .Τετάρτη, 11/05/2011




Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με το Δήμαρχο Δοξάτου .Τετάρτη, 11/05/2011 .

Το Δήμαρχο Δοξάτου, κ. Αναστάσιο Χατζηλαζάρου, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Δοξάτου, την Τρίτη 10 Μαΐου 2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Δράμας, κ.κ. Κώστα Μιχαηλίδη, Γιάννη Τελλίδη, Γιώργο Ζιμπίδη, Αντώνη Ματζιάρη και Στέλιο Παπαδόπουλο, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου.

Σκοπός της σύσκεψης που ακολούθησε ήταν ο συντονισμός για τις προτάσεις έργων εν όψει της σύνταξης του προγράμματος ΚΑΠ της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, η διαχείριση των οποίων θα περιέλθει στην αρμοδιότητα της Αιρετής Περιφέρειας από 1 Ιουλίου 2011. Τονίσθηκε η αναγκαιότητα τέτοιων επαφών και αποφασίστηκε να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο κ. Ξανθόπουλος έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες επισκέψεις σε όλους τους Δήμους του Νομού Δράμας, βάσει προγράμματος που θα ανακοινωθεί.

Στη συνέχεια ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι μετέβησαν στο Νεροφράκτη όπου παρακολούθησαν πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ' αφορμή τοπικής θρησκευτικής εορτής.

ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7152:2011-05-11-10-47-29&catid=49:2008-12-02-19-15-51&Itemid=82

Σημείωση "Δοξατινών Νέων":
Από συσκέψεις και παρουσίες σε εορταστικές εκδηλώσεις πάντως, μια χαρά πάμε..

Πρόταση στα Δ.Σ. των συλλόγων που έχουν έδρα τους το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: Κάντε κι εσεις κάποια εορταστική εκδήλωση στο ΧΩΡΑΦΙ. Και αν έρθουν, αφού θα πρόκειται για εορταστική εκδήλωση, απλά βάλτε τους "άρχοντες" του τόπου μας να περπατήσουν εκεί που αθλούνται καθημερινά οι αθλητές των συλλόγων σας... Γιατί, όσο να' ναι θα πρασινίσει λίγο ο αγωνιστικός χώρος και ίσως να δείχνει και όμορφος, από μακριά..

Η φωτογραφία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ είναι από τις 27 Απριλίου 2011.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΔΟΞΑΤΟΥ 2 ΜΑΙΟΥ 2011-διάφορα βίντεο










ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΛΙΑΣ ΠΕΛΑΡΓΩΝ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ



Πριν από μερικές μέρες πήρα ένα e-mail από έναν καλό φίλο των "Δοξατινών Νέων", και πρώτα απ' όλα να ζητήσω συγνώμη από τον καλό φίλο που άργησα να αναρτήσω την ηλεκτρονική επιστολή του..
Από κει και πέρα, χαίρομαι ειλικρινά όταν λαμβάνω τέτοιου είδους μηνύματα, με ευαισθησία για το περιβάλλον, για τους συγκάτοικούς μας στον πλανήτη και γενικότερα για τη Φύση..

ΛΙΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ .Η ΚΟΛΩΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑΘΙΑ -ΦΩΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΝ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,πχ.Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2011-ΩΡΑ 19:00



Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Δανειστικής Παιδικής Βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Δοξάτου, δωρεά της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας.

Τον αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος, ο οποίος πολλές φορές έχει δείξει την αγάπη του και το έμπρακτο ενδιαφερον του για το Δοξάτο και πρέπει με την μαζική παρουσία μας να τον τιμήσουμε για αυτό και να του ανταποδώσουμε την αγάπη του.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων, να επαναλάβω πως όσοι διαθέτουν παιδικά βιβλία και επιθυμούν, μπορούν να τα δωρίσουν στην βιβλιοθήκη του Σχολείου μας ώστε να γίνει όσο το δυνατόν "πλουσιότερη" και ελκυστικότερη για τους νέους και τις νέες..