.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΔΡΑΜΑΣ - "ο κίνδυνος να χάσουν οι δημότες μου τα σπίτια και τα χωράφια τους -λόγω μη δήλωσης τους στο Κτηματολόγιο-πρέπει παντί τρόπω να αποσοβηθεί."



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Καλαμπάκι
23/03/2018
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ



ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



66031 Καλαμπάκι (Νέο Δημαρχείο)



τηλ./fax 2521352400 / 2521352406



email : dimarxos@doxato.gr






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμη κα βουλευτή
Αξιότιμοι κοι Βουλευτές
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι σε αρκετές περιοχές του Δήμου αλλά και ενδεχομένως του Νομού μας, δεν έχουν δηλωθεί εγκαίρως στο Κτηματολόγιο ακίνητα με κίνδυνο να περιέλθουν αυτά στην ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου. Σε αυτή την  εποχή, βαθιάς οικονομικής κρίσης ο κίνδυνος να χάσουν οι δημότες μου τα σπίτια και τα χωράφια τους -λόγω μη δήλωσης τους στο Κτηματολόγιο-πρέπει παντί τρόπω να αποσοβηθεί.
Σας καλώ να αναλάβετε άμεσα την διεξαγωγή όλων των δεουσών ενεργειών τόσο σε νομοθετικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο κυβερνητικής παρέμβασης, προκειμένου να σωθούν τα σπίτια, τα οικόπεδα και τα χωράφια των συμπολιτών μας.


Από το Γραφείο Δημάρχου

14. Δρόμος στο Δοξάτο - 23 Μαρτίου 2018

Οδός Βασιλείου Βουλγαροκτόνου - Βόρεια της εκκλησίας.

13. Δρόμος στο Δοξάτο - 23 Μαρτίου 2018

Οδός Δραγούμη - Νοτιοδυτικά της εκκλησίας.

12. Δρόμος στο Δοξάτο - 23 Μαρτίου 2018

Οδός Εθνομαρτύρων - Νοτιοδυτικά της εκκλησίας.

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡ 2018 - ΩΡΑ: 16:00 - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ



Τον Άρη Φωτολίβους υποδέχονται αύριο οι Φίλιπποι στην έδρα τους, σε έναν αγώνα μεγάλης σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Με την πλάτη στον τοίχο" η ομάδα του κ.  Γιάννη Όμπαση θα έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον πολύ σε ό, τι αφορά την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.
Είναι γνωστό πως πέντε θα είναι οι ομάδες που θα "αποχαιρετήσουν" την κατηγορία, αφού ο Ξηροπόταμος τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει στην Γ' Εθνική..