.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ 2009-2010

Μεταφέρω από την εξαιρετική αθλητική ιστοσελίδα του κ. Λάζαρου Παπαλαζάρου όλα τα αποτελέσματα του φετινού πρωταθλήματος της Α-1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Δράμας, καθώς και το πρόγραμα των αγώνων κατάταξης για την πρώτη και την δεύτερη εξάδα.

Ακόμη, δύο βιντεάκια δικά μου από τον πρόσφατο αγώνα των "Φιλίππων" Δοξάτου με τον Ακρίτα Νευροκοπίου του Σαββάτου 13 Μαρτίου 2010 στα οποία μπορείτε να δείτε τα δύο από τα 3 γκολ του νικηφόρου αγώνα για την ομάδα του Δοξάτου(3-1).. Φυσικά, η λήψη δεν είναι καλή, αλλά, το έχω ξαναπεί άλλωστε, μέχρι να αξιωθώ να πάρω βιντεοκάμερα, κάπως έτσι θα είναι τα βιντεάκια!


ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 2010
















Με χαρά έλαβα e-mail από τον φίλο Παύλο Δελιαρίδη από την Γερμανία, σχετικά με την κοπή Βασιλόπιτας των Δοξατινών της Γερμανίας, και βεβαίως το μεταφέρω εδώ αυτούσιο:

Γιάσου Βασίλη

Το προηγούμενο Σάββατο ο Σύλλογος Δοξατινών Γερμανίας εκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιττα σε μια ελληνική ταβέρνα στο Εσσλινγκεν.
Λογω ομως του ξαφνικού χιονιού που επεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου εκανε αδύνατη την προσέλευση και αλλων Δοξατινων , που πιστεύω θα ηθελαν να ερθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την βραδυά εκείνη.
Τυχερη της βραδυάς ήταν η κα. Πόπη Ναλμπάντη Χαρτάκη.
Σε στέλνω και μερικές φωτογραφίες απο την βραδυά εκείνη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Παύλος