.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ BANITE ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Μεταφέρω από την ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου www.doxato.gr:

Επίσκεψη του Δημάρχου του δήμου Banite στο Δήμο Δοξάτου

Επίσκεψη του Δημάρχου του Δήμου Banite Βουλγαρίας στο Δήμο Δοξάτου
Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος του Δήμου Banite Βουλγαρίας μας επισκέφθηκε μαζί με τον υπεύθυνο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου του και με δημοσιογράφους της βουλγαρικής κρατικής τηλεόρασης.
Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο αναδεικνύει καλές πρακτικές διασυνοριακής συνεργασίας και αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Οι Δήμοι Banite και Δοξάτο έχουν ήδη υλοποιήσει από κοινού 4 έργα ενταγμένα στο Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας που σχετίζονται με ανάπτυξη της Τοπικής Οικονομίας, του Τουρισμού καθώς και την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου των δυο Δήμων με κοινό στοιχείο αυτό του νερού.
Την βουλγαρική αποστολή υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Χατζηλαζάρου Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Δοξάτου κ.Φυρινίδης Ευστάθιος καθώς και ο Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Δοξάτου κ. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος. Και οι δυο Δήμαρχοι δήλωσαν ότι πρόκειται με αμείωτη ένταση να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία ενώ ο Δήμος Δοξάτου έχει ήδη καταθέσει μια νέα πρόταση στην τελευταία πρόσκληση του προγράμματος Interreg η οποία θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Banite.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΔΟΞΑΤΟ - ΝΕΟ Δ.Σ.

Εκλογές διεξήχθησαν πριν από 3 βδομάδες περίπου στον σύλλογο των Εν Αθήναις Δοξατινών "Το Ηρωικό Δοξάτο". Όπως με ενημέρωσε ο νέος αντιπρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Χατζηδημητρίου, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β': ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΟΥΛΗ
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΠΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΙΣΟΡΕΒΥΘΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Όπως μου είπε ο Χρήστος, με πολύ όρεξη και μεράκι η ομάδα που απαρτίζει το νέο Δ.Σ., θα προσπαθήσει να φέρει κοντά στον σύλλογο όλους τους Δοξατινούς που μένουν στην Αθήνα, να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προηγούμενου Δ.Σ. και βέβαια να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές του, όπως και να προχωρήσει στην δημιουργία ιστοσελίδας..

Για περισσότερες πληροφορίες καλούνται οι Δοξατινοί της Αθήνας να επικοινωνήσουν με τον Χρήστο Χατζηδημητρίου στα τηλ. 2106016847 και 6983502060.