.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Έναρξη εγγραφών στο δωρεάν Κοινωνικό Διαδικτυακό Φροντιστήριο του Δήμου Δοξάτου

Σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ
Έναρξη εγγραφών στο δωρεάν
Κοινωνικό Διαδικτυακό Φροντιστήριο
του Δήμου Δοξάτου
diadyktio
Με στόχο να στηρίξει μαθητές  όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ώστε να καταστεί εφικτή με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία, προχώρησε ο Δήμος Δοξάτου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΡΝΟΣ κέντρο μελετών και εκπαίδευσης ΕΠΕ» την λειτουργία του προγράμματος του Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου στο Δοξάτο - ΠΗΓΗ: http://www.dramini.gr/i-episkepsi-tou-archiepiskopou-amerikis-k-dimitriou-sto-doxato/

Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου στο Δοξάτο

unnamed

Το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016 ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος συνοδευόμενους από τον Δρ. Τζέιμς Νίμαν, Πρόεδρος της Λουθηρανικής Θεολογικής Σχολής του Σικάγο, μαζί με την σύζυγό του κ. JoAnn, τον Πρωτοπρεσβύτερο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής πατέρα Αλέξανδρο Καρλούτσο μετά της πρεσβυτέρας Ξανθής και του Άρχων Γεώργιο Τσουγκαράκη, τον Έλληνα ομογενή κ. Γιώργος Παπαδόπουλο, σύμβουλο του νέου Προέδρου των Η.Π.Α. κ. Ντόναλντ Τραμπ και του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα επισκέφθηκε το Δήμο Δοξάτου και ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Δημήτριο Δαλακάκη και την Πρόεδρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δοξάτου  κ. Μαρία Ζαφειροπούλου στο Πνευματικό Κέντρο αλλά και στον παλιό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο και τον πατέρα Ιωάννη εφημέριο του Ιερού Ναού.
Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ιστορία και τον πολιτισμό του Δήμου μας και τον θαυμασμό του προς τους ήρωες μας.
Κατά το τέλος της επίσκεψης του, πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου παρατέθηκε γεύμα με παραδοσιακά εδέσματα του Δήμου  μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και την συνοδεία του για την μεγάλη τιμή που επεφύλαξαν για τον Δήμο μας καθώς και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο για την διοργάνωση της επίσκεψης.
Ο Δήμος Δοξάτου υπερήφανος για την ιστορία του και τον πολιτισμό του θα συνεχίσει με αισιοδοξία να ακτινοβολεί τα επιτεύγματα των κατοίκων του.
ΠΗΓΗ: http://www.dramini.gr/i-episkepsi-tou-archiepiskopou-amerikis-k-dimitriou-sto-doxato/

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ : 4-0 10η ΑΓ. - Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Α' ΟΜΙΛΟΣ - 4 ΔΕΚ 2016



Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσαν οι Φίλιπποι Δοξάτου στο ενεργητικό τους, επικρατώντας στην έδρα τους επί της Ν. Σεβάστειας με 4-0 την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016.

Ελάχιστοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο . . Με την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το τρομερό αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε..