.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΪΛΑΚΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΡ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ 25 ΣΕΠ 2016



Σημ. "Δοξατινών Νέων": Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με δύο κορυφαίες προσωπικότητες, την κ. Κατερίνα Περιστέρη και τον κ. Κρις Σπύρου. Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη από το 14:00 έως το 35:40

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Δοξατινό κ. Σταύρο Δαϊλάκη, που κατάφερε να φέρει αυτούς τους σπουδαίους Έλληνες, με τους οποίους προφανώς και έχει πολύ στενές σχέσεις, στο Δοξάτο, και, εκτός των άλλων, να τιμήσουν με την παρουσία τους το 4ο Αντάμωμα των Πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Δοξάτου, αλλά και στον κ. Θανάση Φυλακτό και στο  Σταρ Β. Ελλάδος για τη συνέντευξη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΑΡ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ 29 ΣΕΠ 2016 - ΒΙΝΤΕΟ

4ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛ. ΣΥΛΛ. Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ - 25 ΣΕΠ 2016 - ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/PolitistikosSyllogosDoxatou/?hc_ref=NEWSFEED

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/PolitistikosSyllogosDoxatou/?hc_ref=NEWSFEED
Ο χρήστης Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτουπρόσθεσε 187 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: 4o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ.
25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Για 4η φορά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ. Το αντάμωμα για φέτος λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών έγινε στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ. Φέτος εκτός από τους φίλους, είχαμε την χαρά να είναι κοντά μας δύο σπουδαίοι Έλληνεςπου ήταν προσκεκλημένοι του Δήμου Δοξάτου. Η αρχαιολόγος κ. Κατερίνα Περιστέρη και το εξέχων μέλος της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας κ. Κρις Σπύρου.Ο Δήμαρχος Δοξάτου τους παρέδωσε τιμητικές πλακέτες, εκ μέρους όλων των Δοξατινών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας και ο Δήμαρχος Δοξάτου, που ήταν και συνδιοργανωτές του ανταμώματος παρέδωσαν τα αναμνηστικά στους εκπροσώπους των Συλλόγων.
Κατόπιν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων μας, ταξίδεψαν τους παρευρισκομένους με τους χορούς και τα τραγούδια τους σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Το Δ.Σ. του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφέρεια Δράμας,τον Δήμο Δοξάτου, την ΔΗΚΕΔΗΔ, το Νομικό Πρόσωπου Δήμου Δοξάτου, τους χορηγούς, τους εθελοντές, του υπαλλήλους του Δήμου Δοξάτου, τους μουσικούς και τους τεχνικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε πολύ τους επίσημους προσκεκλημένους μας,τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων και τους φίλους των συλλόγων μας, που παρευρέθησαν στο αντάμωμα και χειροκρότησαν θερμά τους χορευτές.
Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πολιτιστικός Σύλλογος ΦτελιάςΛαογραφικός Σύλλογος Θρακιωτών Νεροφράκτη Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεφαλαρίου Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου ΔράμαςΠολιτιστικός Σύλλογος Κυργίων και τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ''Ο ΟΡΦΕΑΣ'' για την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε Καλή Αντάμωση στο 5ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΣΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ Μπορείτε να πωλήσετε τα πάντα από την Ελλάδα μας, ΟΧΙ όμως την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή μας!!!!






Σημ.: "Δοξατινών Νέων: Το παρακάτω δελτίο τύπου ελήφθη με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μεταφέρεται ως έχει.



ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220


 
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Την ώρα που η πατρίδα μας βρίσκεται σε μιά από τις πιό κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της και ο Ελληνικός Λαός βιώνει την εξαθλίωση, είναι λυπηρό να παρακολουθεί κανείς το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των δοσίλογων του χαμαιτυπείου της Βουλής των τσαρλατάνων, των ασπόνδυλων, των Δουρείων Ίππων, των προδοτών και των ανθελλήνων να λογομαχούν ΔΗΘΕΝ προκειμένου να διαμοιράσουν τα ιμάτια της Ελλάδας στην συμμορία των διεθνών κανιβάλων καθιστώντας την προτεκτοράτο των εξουσιαστών καταδικάζοντας τις επόμενες γενεές των Ελλήνων.
Οι ανθελληνικές ημίαιμες Δυνάμεις, οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»,  που κατέστρεψαν, δυσφήμισαν, εξαθλίωσαν και ταπείνωσαν την Πατρίδα οδηγώντας την σε γενοκτονία αφού εξεδίωξαν το φυτώριό της τον πιο παραγωγικό ιστό της οικονομίας της, αφαίμαξαν τον πλούτο της και κατάντησαν την Χώρα χωματερή τοξικών αποβλήτων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, ισλαμοφασιστών και πρακτόρων και εξακολουθούν να βλέπουν τους Έλληνες ως εχθρούς, ωρύονται τώρα προκειμένου να υλοποιήσουν, με την ανοχή όλων, τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τα σχέδια του ραδιούργου Σιωνιστού Χένρυ Άλφρεντ Κίσινγκερ, για την εξόντωση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και το θάψιμο της Ελλάδος στα τάρταρα της μισαλλοδοξίας του Διεθνούς Σιωνισμού.
Εμείς, οι αθεράπευτοι Έλληνες πατριώτες, ορφανοί από φίλους και στιγματισμένοι ως οι παρίες της Οικουμένης, δεν θα εγκαταλείψουμε τις θέσεις μας, παραμένοντας οι τελευταίοι απέναντι στους βαρβάρους και στους αιμοδιψείς τοκογλύφους. Με μόνα εφόδιά μας την ΠΙΣΤΗ μας στην ΙΔΕΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ θα μείνουμε ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ και των ΙΔΑΝΙΚΩΝ μας!
Τώρα πια όλοι το γνωρίζουμε: Η υποδούλωση της πατρίδας ήταν προδιαγεγραμμένη. Όλα ήταν προσυμφωνημένα. Το μόνο που απέμενε ήταν η ολοκλήρωση της απώλειας της εθνικής της κυριαρχίας και η επιχείρηση κατάληψης των πλουτοπαραγωγικών της πηγών.
Η Ελλάδα κινδυνεύει και αυτή την στιγμή καθίσταται επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός μετώπου με καρδιά ελληνική ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
Ο ασύλληπτος πόλεμος που δέχεται η ελληνική ταυτότητα, ο ελληνικός πολιτισμός, η ελληνική ιστορία, οι ελληνικές παραδόσεις, η ελληνική παιδεία και οι αξίες που κρατάνε ακόμη αυτή την κοινωνία στοχεύει στο ξεπούλημα της χώρας.
Θα τους το επιτρέψουμε;
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
Εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας       Θεόδωρος Δάλμαρης       Στέργιος Σμυρλής       Δημήτρης Βόγγολης

                 2103250220                       2291061104                     6944325056                  6944357378