.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη στη Δράμα διαιτητής για εκβιασμό προπονητή !!!

Συνελήφθη στη Δράμα διαιτητής για εκβιασμό προπονητή !!!

Συνελήφθη στη Δράμα διαιτητής για εκβιασμό προπονητή !!!
Ζήτησε 2000 ευρώ για να καταθέσει ευνοϊκά για επεισόδιο που έγινε πριν από δύο χρόνια

Το ποσό των 2.000 ευρώ απαίτησε διαιτητής από προπονητή ερασιτεχνικής ομάδας στη Δράμα, για να καταθέσει υπέρ του στο δικαστήριο, εκβιάζοντάς τον πως, σε αντίθετη περίπτωση, θα τον «κάψει».
Πρόκειται για έναν 30χρονο ρέφερι, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Δράμα, κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάρος του 59χρονου προπονητή. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε, μετά από καταγγελία του 59χρονου προπονητή ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Δράμας, για εκβιαστικό τηλεφώνημα που είχε δεχθεί από τον 30χρονο διαιτητή ερασιτεχνικής κατηγορίας, προκειμένου να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, για να καταθέσει ευνοϊκά σε μεταξύ τους υπόθεση στο δικαστήριο. Πρόκειται για υπόθεση προ δύο ετών, όταν ο προπονητής είχε επιτεθεί στον διαιτητή σε παιχνίδι στη Γ' κατηγορία Δράμας. Ο ρέφερι κατέθεσε μήνυση και το προσεχές διάστημα αναμενόταν να γίνει το δικαστήριο. Ωστόσο στο ενδιάμεσο διάστημα σφύριξε κανονικά στα τοπικά πρωταθλήματα!
Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 30χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε, την Πέμπτη το απόγευμα, σε προγραμματισμένη συνάντηση στη Δράμα και παρέλαβε από τον 59χρονο το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Ο συλληφθείς, αφού έμεινε το βράδυ της Πέμπτης στην ασφάλεια Δράμας, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας. Εκεί ο δικηγόρος του ζήτησε να γίνει την Δευτέρα, στην διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας, συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό. Την προανάκριση ενεργεί το τμήμα ασφάλειας Δράμας.
Σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα για την δραμινή διαιτησία που έτσι και αλλιώς έχει σχετικά μικρή παρουσία στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών.
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/%CE%B1-%CE%B5-%CF%80-%CF%83-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82/item/18992-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%86%CE%B8%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

                  
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           Καλαμπάκι   13 /11/2014
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ                                                   
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ                                                       Αριθ.Πρωτ.: 18336
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
                                                                                           
Ταχ.Δ/νση :   Δ.Κ Καλαμπακίου, Νεροφράχτη και Κανάρη Γωνία
Τ.Κ. :             66031 ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ
Πληρ.:           Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, E. ΤΟΥΡΝΑ
Τηλ.:             2521352463,4
Fax :             2521352462
Ε-mail:          koinprostasia@doxato.gr                                                            
                                                                                                                ΠΡΟΣ
                                                                                             ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ                                                         
                                                                                             ΜΟΝΑΔΕΣ    ΤΟΥ
                                                                                             ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
                                                                                             

Θέμα: «ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ»


            Ο Δήμος Δοξάτου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο να στηρίξει μαθητές  όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ώστε να καταστεί εφικτή με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία, προχώρησε   σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΡΝΟΣ κέντρο μελετών και εκπαίδευσης ΕΠΕ»  την λειτουργία του προγράμματος του Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Το πρόγραμμα προσφέρει  διαδικτυακά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες,  για την σχολική περίοδο 2014-2015 (μέχρι 30-06-2015) και είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Δοξάτου.