.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-Μ. ΑΛΕΞ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1-0 - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11





Σπουδαία νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου με 1-0, με όμορφο γκολ του Πετρίδη στο 2ο ημίχρονο, στο τοπικό ντέρμπυ με τον Αγιο Αθανάσιο.
Σε ένα παιχνίδι με πολλούς θεατές, αρκετά δυνατό με πολλές προσωπικές μονομαχίες, το Δοξάτο έφτασε στη νίκη και πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Αμπελόκηποι, αν και δυσκολεύτηκαν, πήραν τη νίκη τελικά στην έδρα τους κόντρα στο Καλαμπάκι και εξακολουθούν να οδηγούν την "κούρσα" του πρωταθλήματος...
Περισσότερα σε επόμενες αναρτήσεις...

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ


Ο ΔΟΞΑΤΙΝΟΣ Κ. ΚΩΝ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ




«Μπορεί να μην συμφωνώ με ό,τι υποστηρίζεις. Μα θα υπερασπίσω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να διατυπώνεις ελεύθερα τις απόψεις σου.»

Βολταίρος




Απαραίτητη διευκρίνηση: Το ότι προβάλλω το προεκλογικό φυλλάδιο του κ. Βασιλικού δεν σημαίνει πως είμαι υπέρμαχος της ιδεολογίας του κόμματος που τον στηρίζει. Από την στιγμή όμως που το συγκεκριμένο κόμμα είναι αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος και συμμετέχει στις Εθνικές εκλογές και στηρίζει υποψήφιο που κατάγεται από το Δοξάτο, και μάλιστα στον δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Ελλάδας, σαφώς και θα προβάλλω το συγκεκριμένο φυλλάδιο..

Το ίδιο ακριβώς θα έκανα σε κάθε περίπτωση, από την στιγμή που κάποιος Δοξατινός θα ήταν επικεφαλής ψηφοδελτίου και θα στηριζόταν από κόμμα αναγνωρισμένο επίσημα από την Πολιτεία..