.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Οριστική η αναβολή και νέος ορισμός για τις 18/2 με Σουφλί στην Ορεστιάδα

Οριστική η αναβολή και νέος ορισμός για τις 18/2 με Σουφλί στην Ορεστιάδα

Οριστική η αναβολή και νέος ορισμός για τις 18/2  με Σουφλί στην Ορεστιάδα
Προβληματισμός και ανασύνταξη για τους «μαυραετούς»

Έφτασε το μεσημέρι στα γραφεία της Δόξας το φαξ από την διοργανώτρια αρχή, με το οποίο επισημοποιείται η αναβολή του αυριανού αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου. Νέα ημερομηνία ορίζεται η επόμενη Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στο δημοτικό γήπεδο της Ορεστιάδας (φωτό).  Μια εξέλιξη σίγουρα θετική για την δραμινή ομάδα καθώς δίνει περισσότερο χρόνο αποθεραπείας και λιγότερη επιβάρυνση για κάποιους από τους παίκτες της που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1-4 19 η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 7 ΦΕΒ 2015


ΦΤΕΛΙΑ-ΔΟΞΑΤΟ 1-4. Δίκαια νίκη για τους φιλοξενούμενους, με το σκορ πάντως να είναι "βαρύ" για τους γηπεδούχους που στάθηκαν αξιοπρεπέστατα, με τον τερματοφύλακα του Δοξάτου Κυριάκο Καρακούση να αποδεικνύει σε έναν αγώνα ακόμη πως είναι από τους καλύτερους πορτιέρο της κατηγορίας.
Φωτογραφία του χρήστη Zaxaris Vasilis.3-0 προηγήθηκαν στο ημίχρονο οι Φίλιπποι, εκμεταλλευόμενοι και τον αέρα που ήταν υπέρ τους, και ο αγώνας πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα στο Β' ημίχρονο ως προς τον νικητή, χωρίς πάντως να τα "παρατήσουν" οι γηπεδούχοι, που προσπάθησαν πολύ για την μείωση του σκορ, με τον Καρακούση να λέει "όχι" σε φάσεις "τετ-α-τετ".
Σκόρερς για την ομάδα του κ. Γεωργιάδη οι Αυγητίδης (όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή της Φτελιάς), Θεοφανίδης, Αποστολίδης (και στα δύο γκολ δέχθηκαν πάσες "πάρε - βάλε" από τον Αλεξάνδρο θεοδωράκη), ενώ το 4ο γκολ πέτυχε στο 2ο ημ. ο θεοδωράκης, που είχε νωρίτερα δοκάρι.


Για την ομάδα του Δοξάτου αγωνίστηκαν οι : Καρακούσης - Καραγιαννίδης Γ. - Τουλούπης - Μόσχος - Παπαδόπουλος (82' Ελμπασίδης) - Αυγητίδης - Τουρφαντίδης (88' Ανατολούς) - Παντζαρίδης - Θεοφανίδης - Αποστολίδης (76' Χιωτάκης) - Θεοδωράκης.