.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ


Την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010, στον Δημοτικό Κήπο του Δοξάτου, σε συνέντευξη τύπου ο κ. Δημήτριος Θεοφανίδης παρουσίασε δεκαπέντε από τους συνεργάτες του που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Δημοτική Ανανέωση" της οποίας ηγείται και η οποία θα διεκδικήσει την Δημοτική Αρχή του νέου δήμου Δοξάτου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, καθώς και τους βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί.

Οι συνεργάτες του κ. Θεοφανίδη όπως τους ανακοίνωσε ο ίδιος είναι:

Αμανατίδης Μιχάλης - Ιδιωτικός Υπάλληλος - ΦΤΕΛΙΑ

Βογιατζής Γεώργιος - Πολιτικός Μηχανικός - ΔΟΞΑΤΟ

Μιχαηλίδης Συμεών - Οινοποιός - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Τοκούτσης Παντελής - Ελεύθερος Επαγγελματίας - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Παπαθεμελής Ιωάννης - Σχολικός Σύμβουλος Α'Βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Δράμας - ΔΟΞΑΤΟ

Κουρτίδης Μιχάλης - Αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία - ΔΟΞΑΤΟ

Τζήμος Μιλτιάδης - Ταγματάρχης εν αποστρατεία - ΔΟΞΑΤΟ

Στυλίδου Μαρία - Καθηγήτρια Θεολογίας - ΔΟΞΑΤΟ

Αλεξίου Νίκος - Συνταξιούχος ΚΤΕΛ Καβάλας - αντιπρόεδρος του συλλόγου Πρωτοβουλίας και Κοινωνικής Παρέμβασης Δοξάτου - ΔΟΞΑΤΟ

Αργυρίου Γρηγόρης - Βιοτέχνης - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ξανθόπουλος Νικόλαος - Μηχανικός αυτοκινήτων - πρόεδρος Ιππικού συλλόγου Δοξάτου- ΔΟΞΑΤΟ

Μιχαηλίδης Απόλλων - Εργολάβος Οικοδομών - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Παπατζικάκης Αθανάσιος - Ιατρός Νευρολόγος - ΔΟΞΑΤΟ

Πεφτίνας Αναστάσιος - Νέος Αγρότης - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Μαυρίδης Αναστάσιος - Ελεύθερος Επαγγελματίας - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.dramina.gr/ekloges2010/index.php?option=com_content&view=article&id=285:2010-08-31-08-30-30&catid=46:2010-07-22-16-28-13&Itemid=175

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ
















Ο Κυνηγετικός σύλλογος Δοξάτου προχώρησε στην έκδοση ενός πολύ χρήσιμού και κατατοπιστικού βιβλιαρίου για τους κυνηγούς, "όπως σχεδόν κάθε χρόνο", αναφέρεται στο εισαγωγικό σημείωμα..





Ένα βιβλιάριο που έχει ενδιαφέρον ακόμη και για όσους δεν είναι κυνηγοί.

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ!

Απο σήμερα 1η Σεπτεμβρίου του 2010 ξεκινάει η εφαρμογή της απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους..
Καλό είναι να το κόψουμε και να ασχοληθούμε με άλλες δημιουργικότερες και πιο αποδοτικες ασχολίες, όπως η εκτροφή σαλιγκαριών!
Μεταφέρω από την δραμινή ιστοσελίδα karakaxadra:

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010
Θέλετε να εκθρέψετε σαλιγκάρια;


Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη σαλιγκαροτροφία διοργανώνει το Κέντρο «Δήμητρα» Δράμας με θέμα «Οργάνωση και διαχείριση μιας μονάδας εκτροφής σαλιγκαριών».
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα θα διεξάγονται από τις 08.00΄ π.μ. έως τις 14.00΄μ.μ., ενώ θα διοργανωθεί και εκπαιδευτική επίσκεψη σε μονάδα ανοικτής και κλειστής εκτροφής σαλιγκαριών.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:
Ανάλυση αγοράς. Εμπορεύσιμα είδη σαλιγκαριού. Στοιχεία ανατομίας – βιολογίας. Εχθροί και ασθένειες. Χαρακτηριστικά του Helix aspersa. Είδη εκτροφής. Χαρακτηριστικά του κλειστού τύπου εκτροφής. Αναπαραγωγή και πάχυνση σαλιγκαριών εντός του διχτυοκηπίου. Αναπαραγωγή και πάχυνση σαλιγκαριών μονάδας ανοικτής εκτροφής. Διαχείριση. Εργασίες. Κατασκευαστικά στοιχεία ενός διχτυοκηπίου. Υλικά και κοστολόγηση. Ανάλυση στοιχείων κόστους μιας μονάδας. Παροχή τεχνογνωσίας. Διάθεση σαλιγκαριών. Διατροφική αξία σαλιγκαριών. Τελικές εκτιμήσεις.
Στο τέλος της εκπαίδευσης θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες «βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης» και το βιβλίο «Μαθήματα Σαλιγκαροτροφίας», του γεωπόνου Αβραάμ Νικολαΐδη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να απευθυνθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο «Δήμητρα» Δράμας, τηλέφωνο επικοινωνίας 25210-58175. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Μετά από πολλές μέρες,(συγκεκριμένα από τις 4 Αυγούστου..) έβρεξε χθες το βράδυ για κανα-δύωρο και δρόσισε αρκετά.. Με το τυπικό τέλος του καλοκαιριού, στις 31 Αυγούστου, λίγες σταγόνες βροχής ήταν αρκετές για να μας προσφέρουν λίγη δροσιά, μετά από τις μεγάλες ζέστες των προηγούμενων ημερών...