.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Απάντηση Χρήστου Καραγιαννίδη στην ανακοίνωση της διοίκησης του Γ.Σ. Δόξα Δράμας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ" ΤΟΥ ΣΤΑΡ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Συντάκτης: Dramina Sport-TeamΤρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 22:19


doxa-logoΟ Γ.Σ. Δόξα Δράμας εκφράζει την αμέριστη εμπιστοσύνη του προς τον χορηγό της ομάδας μας κ.Ιωάννη Μπύρο και πιστεύει ακράδαντα ότι θα οδηγήσει τον σύλλογο στην Φούτμπολ Λιγκ.
Είμαστε αντίθετοι με κάθε ενέργεια χλευασμού του έργου και της προσπάθειας του Χορηγού μας..
Δεν υιοθετούμε τις αναφορές του παρουσιαστή της αθλητικής εκπομπής του Σταρ <<Γκολ και θέαμα>>για την δουλειά του κ.Μπύρου και των συνεργατών του στο οικοδόμημα της ομάδας,ενώ θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο το απόσπασμα του τραγουδιού..<<είχα ψύχουλα και έδωσα και όμως πήγε στα χαμένα..>>

Μαθητές του 14ου Δημοτικού Δράμας υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και γιορτή τα προσφυγόπουλα

 
 Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα προσφυγόπουλα!
prosfigopoyla_06_2  
Μαθητές του 14ου Δημοτικού Δράμας υποδέχθηκαν
με χειροκροτήματα και γιορτή τα προσφυγόπουλα
 
ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ενθουσιασμό και ένα γλυκό χαμόγελο, υποδέχθηκαν μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου (όσα παιδιά ήταν στο ολοήμερο), τα 23 προσφυγόπουλα, τα οποία για πρώτη φορά χθες το μεσημέρι, μπήκαν σε σχολική αίθουσα στην πόλη της Δράμας.
Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ και όπως είναι γνωστό, ήδη από χθες Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, 23 παιδιά προσφύγων οικογενειών από τη Συρία, θα διδάσκονται την ελληνική και την αγγλική γλώσσα, μαθηματικά, εικαστικά και γυμναστική, στις αίθουσες του 14ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.


Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα 
ΠΗΓΗ: http://www.proinos-typos.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15661%3A--14---------&catid=45%3Athemaproinoutypou&Itemid=107&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook