.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Η σκέψη της ημέρας - 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

28/7/2017

Α
ισθανόμαστε περήφανοι για την Άννα και γενικότερα για την οικογένεια Κορακάκη διαχρονικά. Θυμίζουμε πως σε μερικές μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις κατακτήσεις των μεταλλίων στο Ρίο.. 


H Άννα Κορακάκη… 6η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυροβόλων όπλων στο Μπακού

Για ακόμη μια φορά η δραμινή Ολυμπιονίκης του Ρίο Άννα Κορακάκη εκπροσώπησε επάξια την πόλη της και την Ελλάδα. Η Άννα βρέθηκε μεταξύ των κορυφαίων αθλητών, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυροβόλων οπλών, που διεξήχθη στο Μπακού,όπου λάμβαναν μέρος όλη η «αφρόκρεμα» του αθλήματος.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, η οποία ταλαιπωρείτο και από γαστρεντερίτιδα, προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό, αλλά, εκεί, κάποια τεχνικά λάθη της στέρησαν την είσοδο στα μετάλλια. «Στον αγώνα ήταν φανταστική και προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό. Δυστυχώς ο τελικός δεν της βγήκε. Έκανε κάποια τεχνικά λάθη που της στοίχισαν», δήλωσε στην «Κ» ο πατέρας και προπονητής της αθλήτριας Τάσος Κορακάκης.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Αννας Κορακάκη θα είναι ο τελικός των παγκοσμίων κυπέλλων που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.
ΠΗΓΗ: https://www.dramini.gr/anna-korakaki-6i-thesi-sto-evropaiko-protathlima-pyrovolon-oplon-sto-bakou/

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦ. "METROSPORT" ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ -28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017





Τοπίο στο Δοξάτο - Φωτογραφία της Ανθής Σκιούλα.