.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕ 0-2 - 5η ΗΤΤΑ ΣΕ ΕΞΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ!



Την ήττα γνώρισαν οι Φίλιπποι Δοξάτου στο γειτονικό "ντέρμπυ" από την Α.Ε. Κυργίων με το "καθαρό" 0-2 (στο 20' με εύστοχο πέναλτυ ο Μακρυγιάννης και στο 72' με κεφαλιά ο Πεντεζίδης).

Η 5η ήττα εντός έδρας σε έξι αγώνες !

Το "δώρο" του Προαστείου την 4η αγωνιστική, όταν και χρησιμοποίησε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή και έχασε τον αγώνα "στα χαρτιά" με την ομάδα του Δοξάτου να παίρνει τρεις βαθμούς (ενώ είχε χάσει με 2-0) αποδεικνύεται πολύτιμο μέχρι στιγμής, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρισκόταν, 12 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, μόλις ένα βαθμό πάνω από τη "ζώνη" του υποβιβασμού!

Όχι ότι απέχει και πολύ, αφού μπορεί να βρίσκεται στην 11η θέση (σε σύνολο 16 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα) με 13 βαθμούς, αλλά στην τρίτη θέση από τέλος, μια θέση που οδηγεί στη Β' κατηγορία, βρίσκονται η Καλλίφυτος και το Κ. Νευροκόπι με 9 βαθμούς, και ακολουθεί αγώνας μέσα στην Πετρούσα.

Βέβαια, υπήρχε το χαμένο πέναλτυ του Ηλία Κωνσταντινίδη στο 14' και ενώ ο αγώνας ήταν στο 0-0, αλλά με την σημερινή εμφάνιση, και απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που έπαιζε πανέξυπνα, δεν πιστεύω καθόλου ότι θα κατάφερναν πολλά πράγματα οι γηπεδούχοι. ακόμη κι αν έπαιρναν το προβάδισμα στο σκορ.

Κουράστηκα φέτος να γράφω "αν" και "αν". Με τα "αν", ακόμη και με καλές εμφανίσεις σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια, οι βαθμοί δεν κερδίζονται !

Περισσότερα την Τρίτη ...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ! - ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ !



ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/PolitistikosSyllogosDoxatou/