.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Και άλλο χρυσό μετάλλιο για την Κορακάκη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 

Και άλλο χρυσό μετάλλιο για την Κορακάκη

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΑΝΕΑ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Τη μία επιτυχία μετά την άλλη βάζει στόχο η Άννα Κορακάκη. Μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Μόναχο ήρθε η σειρά και του χρυσού.
Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής αγωνίστηκε σήμερα στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου. Για την Ελληνίδα αθλήτρια ήταν το δεύτερο μετάλλιο από τους αγώνες της Γερμανίας, μία διοργάνωση στην οποία παίρνουν μέρος οι κορυφαίες του κόσμου.
Η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό ως 5η (585). Και εκεί έδειξε ότι τίποτα δεν έχει γίνει τυχαία. Mε εντυπωσιακή ψυχραιμία –ιδιαίτερα στις τελευταίες βολές- δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της και κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο, σε παγκόσμιο κύπελλο, στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. (σκορ 241,2).
Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε η Ουκρανή Κόστεβιτς (241,2) και στην τρίτη η Κινέζα (217,5). «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Πήγαμε σε δύο παγκόσμια κύπελλα και στα δύο κατακτήσαμε μετάλλια. Είναι εκπληκτική. Απίστευτο αυτό που έχει πετύχει», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής και πατέρας της αθλήτριας Τάσος Κορακάκης, εμφανώς συγκινημένος, αλλά και ενθουσιασμένος. 
ΠΗΓΗ: http://www.kathimerini.gr/910786/article/epikairothta/a8lhtismos/kai-allo-xryso-metallio-gia-thn-korakakh