.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησε η λειτουργία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Δράμα - 19 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησε η λειτουργία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Δράμα
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010


Σήμερα 19-7-2010 και ώρα 07.00΄ ξεκίνησε η λειτουργία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.

Η νεοσύστατη ομάδα ΔΙκυκλης ΑΣτυνόμευσης επανδρώθηκε με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο θα περιπολεί σε όλη την πόλη της Δράμας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Οι Αστυνομικοί που απαρτίζουν την «ΔΙ.ΑΣ» θα κινούνται σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων που θα επιβαίνουν σε δύο μοτοσικλέτες , καλύπτοντας με τη συνεχή κίνηση τομείς, γειτονιές, ώστε να υπάρχει άμεση και αποτελεσματική επέμβασή τους σε οποιοδήποτε περιστατικό. Άλλωστε κύριος σκοπός της ομάδας είναι η παροχή άριστων υπηρεσιών προς τους πολίτες της Δράμας, με έμφαση στο σοβαρό και οργανωμένο έγκλημα τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή του.

Το προσωπικό της ομάδας (ΔΙ.ΑΣ) με ευγένεια, επαγγελματικότητα, αμεσότητα και μαζικότητα στις επεμβάσεις του ενισχύει την εμφανή και διαρκή αστυνόμευση, προκειμένου οι Δραμινοί πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς.

Οι πολίτες σε περίπτωση ανάγκης θα καλούν το «100» στο κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ θα ειδοποιούνται και θα σπεύδουν άμεσα για την προστασία των πολιτών.

Μάλιστα, η πρώτη κλήση για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ δόθηκε σήμερα (19-7-2010) και ώρα 08.10΄ για σοβαρό επεισόδιο σε περιοχή της Δράμας, όπου η επέμβασή των αστυνομικών ήταν άμεση και αποτελεσματική.

ΠΗΓΗ: www.dramina.gr