.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πυρκαγιά στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας - Δ. Τ. - Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας

Πυρκαγιά στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας - Δ. Τ. - Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει, ότι ξημερώματα της Κυριακής 20 Ιουνίου 2010 και περί ώρα 02:10 π.μ. προκλήθηκε πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη παλαιών προς ανακύκλωση ελαστικών έκτασης περί των 40 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας εταιρίας του Καραγιαννίδη Δημητρίου, στη βιομηχανική περιοχή Δράμας.

Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 25 πυροσβέστες με 11 υδροφόρα οχήματα (10 τόνων νερού) από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Δράμας, Καβάλας, Ελευθερούπολης, Ξάνθης, Σερρών, από την 4η Ε.Μ.Α.Κ. Κομοτηνής και από τα Πυρ/κά Κλιμάκια Κάτω Νευροκοπίου και Σταυρού Θεσ/νίκης υπό τον συντονισμό του περιφερειάρχη Π.Υ.Α.Μ.Θ. Αρχιπύραρχο Αρσενίου Ιωάννη.

Περί ώρα 10:00 π.μ. συγκλήθηκε το Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο (Σ.Ν.Ο.) υπό την προεδρεία του κ. Νομάρχη και με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων φορέων. Λήφθηκε απόφαση για επιχωμάτωση της έκτασης που καλύπτει η πυρκαγιά με χωματουργικά μηχανήματα από τη Νομαρχία, τους Δήμους, τον Ελληνικό Στρατό και με επίταξη ιδιωτικών μέσων, λόγω αναποτελεσματικότητας κατάσβεσης του συγκεκριμένου καιόμενου υλικού με ρίψη νερού και αφρού. Η εργασία της επιχωμάτωσης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσία μας.

Δράμα 21 Ιουνίου 2010
Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς

Μάριος Σαβ. Αποστολίδης

ΠΗΓΗ: www.dramina.gr