.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΙΑ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Κάθε μέρα και μια αυτοκτονία τουλάχιστον!

Φτάνει πια!

Στο κάτω - κάτω, καλύτερα στη φυλακή παρά στο χώμα! Από τη φυλακή θα βγεις κάποτε και μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή.

Από τον τάφο ;

Αν αυτοκτονούσε ο Γιάννης Αγιάννης αντί να κλέψει λίγο ψωμί, ο κόσμος δεν θα γνώριζε ποτέ τους "Άθλιους"..




Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012


Αυτοκτονία 36χρονου στα Σεπόλια

Στις έξι το απόγευμα ο 36 χρόνος έπεσε από την βεράντα του σπιτιού του στο κενό!Έμενε στον τέταρτο με τους γονείς του οι οποίοι δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι!
Ο 36 χρόνος ήταν παλιά οδηγός ταξί και τώρα είχε μείνει δυο χρόνια άνεργος!





Αυτοκτονία 75χρονου στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Αυτοκτονία 75χρονου στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά
Ακόμη μια αυτοκτονία άντρα έρχεται να συγκλονίσει αυτή τη χώρα . Το περιστατικό έγινε αυτή τη φορά στα βόρεια προάστια στη Κηφισιά.

Λίγο πριν τις επτά το πρωί ένας άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο, το έστρεψε πάνω του και τράβηξε τη σκανδάλη.

Ο άνδρας έπεσε νεκρός. Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε  στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος, συνταξιούχος μηχανικός, βγήκε από το σπίτι του, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Περαστικοί  άκουσαν τον πυροβολισμό και έσπευσαν στο σημείο όπου  βρήκαν πεσμένο τον 75χροβνο αυτόχειρα σχεδόν στην είσοδο του σπιτιού μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 75χρονος,ήταν  πατέρας δύο παιδιών, είχε αποφασίσει να δώσει τέρμα στη ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο κάνει αναφορές στην οικονομική κατάσταση της χώρας και δίνει συμβουλές στη σύζυγό του για την περιουσία τους.
Πόπη Π



ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ - ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ...


Εχασε η Ελλαδα από την Τσεχία αλλά ορίζει η ίδια την τυχη της

Πολωνία - Ρωσία 1-1 και η Εθνική με νικη επί των Ρώσων προκρίνεται
Τελευταία ενημέρωση: 13 Ιουνίου 2012, 00:14
Ρωσία και Πολωνία έφεραν ισοπαλία 1-1 και έτσι η πρόκριση από τον πρώτο όμιλο θα κριθεί και για τις δυο ομάδες που θα περάσουν στην τελευταία αγωνιστική. όλες οι ομάδες ορίζουν την τύχη καθώς αν έχουμε νικητριες στις δύο τελευταίες αναμετρησεις αυτές θα προκριθούν. Αυτό ισχύει και για την Ελλάδα η οποία εφόσον κερ΄δισει τη Ρωσία προκρίνεται οπωσδήποτε. Με κανένα άλλο αποτελεσμα η Εθνική δεν μπορεί να προκριθεί.
Η Βαθμολογια του ομίλου:
Ρωσία 4
Τσεχία 3
Πολωνία 2
Ελλάδα 1 
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Η Ελλάδα έχασε από την Τσεχία με 2-1 σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιούρο. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι υπαρκτές και θα εξαρτηθούν, από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου μεταξύ της Πολωνίας και της Ρωσίας.
Ενα εφιαλτικό πρώτο πεντάλεπτο ήταν αρκετό προκειμενου η Ελλάδα να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και να χάνει στον αγώνα με 2-0 με γκολ των Γιρασεκ και Πιλαρ.
Μείωσε ο Γκέκας στο ξεκινημα του δεύτερου ημιχρόνου ενώ και πάλι ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Ελλάδας που πέτυχε ο Φωτάκης λίγο πριν το τελος του πρώτου ημιχρόνου.
Η πίεση της Ελλάδας δεν έφερε αποτελεσμα στο δεύτερο ημίχρονο και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.
Ελλάδα (Σάντος): Χαλκιάς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Φωτάκης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς
Τσεχία (Μπίλεκ): Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Κάντλετς, Σίβοκ, Λιμπέρσκι, Πλάσιλ, Γίρατσεκ, Πίλαρ, Χούμπσμαν, Ροζίτσκι, Μπάρος.
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)