.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ! - ΒΙΝΤΕΟ

Ισόβια κάθειρξη για το φόνο του δήμαρχου Παγγαίου

Ισόβια κάθειρξη για το φόνο του δήμαρχου Παγγαίου
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010
Ποινή ισόβιας κάθειρξης στον ταμία του δήμου Παγγαίου επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κομοτηνής, ο οποίος κατηγορείτο για την στυγερή δολοφονία του πρώην δημάρχου, Τραιντάφυλλου Κουκούδη, τον Νοέμβριο του 2009.
Επιπλέον ποινές φυλάκισης για άμεση και απλή συνεργεία στο έγκλημα αποδόθηκαν στους υπόλοιπους δύο κατηγορούμενους για την ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κίνητρο της δολοφονίας ήταν η απόπειρα των κατηγορουμένων να καλύψουν το έλλειμμα ύψους 700.000 ευρώ που εντοπίσθηκε στα ταμεία του δήμου. Οι δύο ταμίες κανόνισαν να συναντηθούν με το θύμα σε ερημική περιοχή προκειμένου να του δώσουν τίτλους ιδιοκτησίας και συμβόλαια ακινήτων τους έτσι ώστε ο δήμαρχος να τα χρησιμοποιήσει ως εγγύηση και να βγάλει δάνειο για να καλυφθεί έτσι το χρέος.

Κατά τη συνάντησή τους, του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν βίαια και τον πυροβόλησαν οκτώ φορές στο θώρακα και το κεφάλι, ενώ στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα του στον χώρο αποθήκευσης του αυτοκινήτου του.

Πηγή : Zougla.gr

ΠΗΓΗ:http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5339:2010-12-17-18-19-25&catid=86:header&Itemid=126

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!! ΑΝΑΒΟΛΗ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ.
Παρασκευή, 17 Δεκέμβριος 2010 11:26 | Συντάχθηκε απο τον/την Dramina Sport-Team | |
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες, αναβάλλονται τελικά με απόφαση της διοργανώτριας, όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του νομού μας, καθώς η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ στη σημερινή της συνεδρίαση έκρινε ακατάλληλες τις καιρικές συνθήκες για να διεξαχθούν αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο και πολύ ορθά αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων προκειμένου να αποφευχθούν άσκοπες μετακινήσεις ομάδων, ποδοσφαιριστών, φιλάθλων και διαιτητών.

Τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν και πάλι μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα 8 Ιανουαρίου 2011.

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php