.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 3-0 Β' ΦΑΣΗ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11







Πριν από λίγο στο γήπεδο Κραχτίδη τελείωσε ο αγώνας μεταξύ των Αμπελοκήπων και των Φιλίππων Δοξάτου και μαζί με τον αγώνα τελείωσε, και τυπικά, το όποιο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα, αφού και μαθηματικά οι Αμπελόκηποι είναι πρωταθλητές, ακόμη και αν τελικά δεν αφαιρεθούν οι δύο βαθμοί από το Δοξάτο!

3-0 το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι έπαιζαν όπως "η γάτα με το ποντίκι" τους άτονους, άγευστους και άχρωμους φιλοξενούμενους..

Δυστυχώς, οι ποδοσφαιριστές του Δοξάτου, άσχετα από τις σημαντικές απουσίες, δεν έδειξαν ούτε στο ελάχιστο πως είχαν το ψυχικό σθένος και τη διάθεση να καταφέρουν κάτι που θα έγραφε το δικό του "κομμάτι" στην ιστορία του συλλόγου: Να γίνουν οι πρώτοι, και προφανώς οι μοναδικοί, που θα υποχρέωναν σε ήττα την σπουδαία ομάδα των Αμπελοκήπων (η οποία, φέτος έχασε μόνο στον τελικό του Κυπέλλου Δράμας από την Προσοτσάνη, και μάλιστα στην παράταση!)..

Φυσικά, δεν θα ήταν εύκολο να νικήσουν τους Αμπελόκηπους έτσι κι αλλιώς, όσο πάθος και θέληση να διέθεταν σήμερα, και κανείς δεν θα τους επέκρινε αν τελικά έχαναν..

Οι πρωταθλητές απέδειξαν για άλη μια φορά πως είχαν με διαφορά την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ποδοσφαιριστές όπως ο Πολυχρονίδης, ο Παππάς, ο Ζορμπίδης, ο Παυλίδης, ο Λαμπάκης, ο "δικός" μας Λαζαρίδης, ο Παναγιώτου,(ενδεικτικά αναφέρω κάποια ονόματα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν από όσους δεν αναφέρω..), έχουν τη νοοτροπία του νικητή, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική τους αξία, καθοδηγούμενοι από τον κ. Τάκη Στάμογλου, που όχι άδικα οι γνώστες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Δράμας(και όχι μόνο..) του έχουν προσδώσει το προσωνύμιο "Δάσκαλος"..

Μετά το τέλος του αγώνα άνοιξαν οι σαμπάνιες και οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών γιόρτασαν στο κέντρο του γηπέδου την σπουδαία επιτυχία τους. Το μόνο λυπηρό είναι πως πανηγύρισαν χωρίς να έχουν ούτε ένα(!) φίλαθλό τους στην κερκίδα να τους επευφημίσει, αφού οι ελάχιστοι θεατές του αγώνα(όχι πάνω από είκοσι-εικοσιπέντε..) έφυγαν αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή..


Τα αποτελέσματα

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΔΟΞΑΤΟ: 3-0
ΠΛΑΤΑΝΙΑ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 2-0
ΠΕΡΙΘΩΡΙ-ΑΓΙΟΣ: 1-3

Βαθμολογία

1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 76
2. ΔΟΞΑΤΟ 61*
3. ΠΕΡΙΘΩΡΙ 47
4. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 47
5. ΑΓΙΟΣ 44
6. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 42

* Μείον δύο βαθμοί το Δοξάτο από τον περσινό αγώνα κυπέλλου με το Καλαμπάκι.


ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΟΞΑΤΟΥ - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1995-ΦΩΤΟ