.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ

Εδώ και τρεις μέρες το Αγροτικό Ιατρείο Δοξάτου λειτουργεί χωρίς νοσοκόμα, αφού η κ. Βούλα Σαχπατζίδου πήρε μετάθεση για το Νοσοκομείο Δράμας, με αποτέλεσμα ο φόρτος εργασίας για τον γιατρο του ιατρείου κ. Αθ. Βήτα να είναι υπερβολικός, αφού εκτός από την εξέταση των ασθενών πρέπει πλέον να γράφει και τα φάρμακα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες του Δοξάτου αλλά και των γειτονικών περιοχών..

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του νοσοκομείου Δράμας γρήγορα θα επιστρέψουν οι νοσοκόμες, αφού εκτός από το Δοξάτο, το ίδιο πρόβλημα υφίσταται και στα Κέντρα Υγείας της Προσοτσάνης και του Παρανεστίου, αφού λόγω εκτάκτων αναγκών(συνταξιοδότήσεις, άδειες τοκετών και λοχείας) υπήρχε έλλειψη στο νοσοκομείο και έπρεπε να καλυφθούν τα κενά, και περιμένουν από το ΑΣΕΠ την τοποθέτηση των 34 νοσηλευτών και νοσηλευτριών που έχουν ήδη εγκριθεί για το νοσοκομείο της Δράμας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να πει ακριβώς το πότε θα συμβεί αυτό.. (βίντεο).

Ο πρόεδρος κ. Ε. Δώδος και ο αντιπρόεδρος κ. Αλεξίου Ν. του συλλόγου Πρωτοβουλίας και Κοινωνικής Παρέμβασης παραβρέθηκαν στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star Δράμας της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου 2010 και εξέφρασαν την επιθυμία των κατοίκων του Δοξάτου για την άμεση επιστροφή της κ. Βούλας Σαχπατζίδου στη θέση της στο Αγροτικό Ιατρείο Δοξάτου.. Στο βίντεο ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συγκεκριμένη συνέντευξη...