.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΔΡΑΜΑ - ΔΟΞΑΤΟ - ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Δ.

ΔΡΑΜΑ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ – Τι έβγαλαν οι κάλπες…

nd-2
Συντάκτης:
 Category: Μακεδονία
Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εσωκομματικές διαδικασίες για εκλογή Προέδρων και μελών Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) και αντιπρόσωπων (συνέδρων) της Νομαρχιακής Οργάνωσης στο Εθνικό Συνέδριο.
Έτσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της εκλογικής διαδικασίας για την ΝΔ στη Δράμα, ενώ ακολουθούν και άλλοι δυο την προσεχή Τετάρτη 6 Απριλίου (16.00-20.00) στο ίδιο χώρο ( Διοικητήριο Δράμας) οι διαδικασίες για εκλογή των Υπεύθυνων Θεματικών Τομέων Δράσης των Νομαρχιακών Οργανώσεων και τέλος την Κυριακή 17 Απριλίου (8.00-14.00), από ειδικό εκλεκτορικό σώμα, η εκλογή νέου Προέδρου ΝΟΔΕ.
Μεγάλη ήταν προσέλευση,παρατηρήθηκαν μόνο μεμονομένες μικροεντάσεις κατά την διάρκεια της διαδικασίας,κατα τα άλλα όλα κύλισαν ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα .
Εκλέχτηκαν στο Δήμο  Δράμας σε σύνολο 2.100 εγγεγραμμένων και 734 ψηφισάντων Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Δράμας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ με 395 ψήφους.
ΣΥΝΩΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 306 ψήφους (εκλέγεται με την ποσόστωση του 40%)
και αλφαβητικά οι : ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ– ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ– ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ– ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ– ΚΑΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ– ΛΙΘΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ– ΣΤΑΠΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ και ΨΑΡΡΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ.
Σε κλίμα ενότητας και ομαλότητας διεξήχθη η εκλογική διαδικασία στο Δήμο Δοξάτου όπου και εδώ παρατηρήθηκε το εξής υποψήφιοι με περισσότερους σταυρούς δεν εκλέχτηκαν λόγο της ποσόστωσης.
Στο Δήμο Δοξάτου εκλέγονται εννέα, 5 από το Δοξάτο και 4 από το Καλαμπάκι , έτσι σε σύνολο 580 εγγεγραμμένων και 287 ψηφισάντων, έχοντας 6 λευκά και 1 άκυρο…
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Δοξάτου : ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ με 141 ψήφους.
Δοξάτο: ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 139 ψήφους – ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΕΥΔΟΞΙΑ – ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Καλαμπάκι: ΖΟΥΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ.
ΠΗΓΗ: https://news.makedonias.gr/2016/04/452274/