.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΟΙ-ΔΟΞΑΤΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 4-2 7η αγ. PLAY OFF Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


7η Αγωνιστική A1 ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ
Αρης ΦωτολίβουςΔόξα Πετρούσας1-5
Ατρόμητος ΠεριθωρίουΑ.Ο. Πανδραμαϊκός3-1
Φίλιπποι ΔοξάτουΚεραυνός Μοναστηρακίου4-2







Α1-Βαθμολογία play-off (7η αγων.-πρώτη εξάδα)
Δόξα Πετρούσας25
Φίλιπποι Δοξάτου17
Ατρόμ.Περιθωρίου10
Άρης Φωτολίβος9
Α.Ο.Πανδραμαικός8
Κερ.Μοναστηρακίου2



Α1 ΕΠΣΔ-Επόμενη αγωνιστική (8η)-1η εξάδα-18/04/12
Α.Ο.ΠανδραμαικόςΔόξα Πετρούσας
Ατρόμητος ΠεριθωρίουΚερ.Μοναστηρακίου
Φίλιπποι ΔοξάτουΆρης Φωτολίβους


ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=14153

Την Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 οι Φίλιπποι Δοξάτου έφτασαν στη νίκη απέναντι στο αξιόμαχο συγκρότημα του Μοναστηρακίου με το "χορταστικό" 4-2..

Πιο δύσκολα απ΄ ο, τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που στην Β' φάση του πρωταθλήματος μετράει πλέον 6 ήττες και μόλις μια ισοπαλία σε 7 αγώνες, η οποία όμως αγωνίζεται με ιδιαίτερο πάθος όταν αντιμετωπίζει τους Φιλίππους..
Να θυμίσω πως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος το Μοναστηράκι είχε "αποδράσει" με το "διπλό" μέσα από το Δοξάτο, ενώ ο αγώνας μέσα στο Μοναστηράκι είχε λήξει ισόπαλος..

Πέντε βαθμούς είχαν απώλεια οι Φίλιπποι από τον Κεραυνό, πέντε βαθμοί που αποδείχθηκε πως ήταν καθοριστικοί όσον αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος..

Ένα άλλο γεγονός που θα θυμόμαστε από τις φετινές "κόντρες" των δύο ομάδων είναι ασφαλώς και τα πέντε (!) γκολ που πέτυχε μέσα στο Δοξάτο ο Μπεζυργιάννης..

Σχετικά με τον αγώνα τώρα, οι Φίλιπποι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα που στο ξεκίνημα του αγώνα δεν είχε κανέναν (!) ποδοσφαιριστή στον πάγκο, και κατά την διάρκεια του αγώνα ήρθε ένας αναπληρωματικός, η αξία του οποίου φυσικά είναι πασίγνωστη, και μιλάμε για τον πολύπειρο Άγγελο Σαμολαδά..

Στο 1ο ημίχρονο, αν και οι γηπεδούχοι είχαν τον αρκετά δυνατό αέρα με το μέρος τους, αιφνιδιάστηκαν από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με δύο όμορφα γκολ του Μπεζυργιάννη προηγούνταν με 2-1 μέχρι το 33ο λεπτό. Τότε ο νεαρός Γιάννης Ψαράς ισοφάρισε και στο αμέσως επόμενο λεπτό (για την ακρίβεια δεν είχε περάσει ούτε καν ένα λεπτό..) ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα και το τρίτο για την ομάδα του, δείχνοντας, και στις δύο περιπτώσεις, ψυχραιμία και απλότητα έμπειρου επιθετικού. Αν και υπήρχε αρκετός χρόνος ακόμη μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του κ. Βασιλειάδη δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην επίτευξη και τέταρτου τέρματος ώστε να "καθαρίσουν" κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι, και ο διαιτητής κ. Παρχαρίδης (που ανέχτηκε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ στη φάση του τρίτου τέρματος προς τον βοηθό αλλά και προς τον ίδιο χωρίς να δείξει ούτε μια κίτρινη..) οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια..

Στο 2ο ημίχρονο, ο αέρας έγινε "σύμμαχος" των φιλοξενούμενων. οι οποίοι με ιδιαίτερο πείσμα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, οι γηπεδούχοι έβρισκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία αλλά στην τελική προσπάθεια αστοχούσαν, και με ένα πανέμορφο γκολ του Δημήτρη Βασιλακάκη στο 81',  μετά από εξαιρετική πάσα του κορυφαίου του γηπέδου Χάρη Τουλούπη, ουσιαστικά τελείωσε ο αγώνας..

Επιγραμματικά, οι ποδοσφαιριστές του Δοξάτου έδειξαν διάθεση, σε έναν ακόμη αγώνα της Β' φάσης, να ολοκληρώσουν το φετινό πρωτάθλημα με το "κεφάλι ψηλά", όπως είχε τονίσει και ο προπονητής τους,  και να μην αφήσουν την πρωτοπόρο Πετρούσα να πανηγυρίσει νωρίς, και μαθηματικά, την κατάκτηση του πρωταθλήματος..

Θεωρητικά, με τρεις ήττες των πρωτοπόρων και, αντίστοιχα, τρεις νίκες των Φιλίππων στα εναπομείναντα παιχνίδια, η ομάδα του Δοξάτου θα είναι αυτή που θα "κόψει το νήμα"..

Όσο για τους φιλοξενούμενους, πιστεύω πως εάν έδειχναν το ίδιο πάθος που έδειξαν στα τέσσερα παιχνίδια που έδειξαν φέτος με αντίπαλο το Δοξάτο, πιθανώς να διεκδικούσαν αυτή την εποχή ακόμη και το πρωτάθλημα!

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι : Ζαβρακίδης Στέφανος (πρώτος αγώνας για τον νεαρό που προωθήθηκε απο την παιδική ομάδα - έδειξε καλά στοιχεία ) - Παντζαρίδης (46' Βασιλακάκης) - Σιαματάς - Πετράς - Μπαρμπουτέλης - Ζάχαρης - Τουλούπης (85' Ζεγκίρι)- Τουρφαντίδης - Σερέτης - Ιωαννίδης - Ψαράς (77' Ντίνας).

*** Απαράδεκτο το θέαμα των σημαιών στα αποδυτήρια..

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΔΕΙΡΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ!


Γκλέτσος: «Όπου τον ξαναβρώ, θα τον ξαναδείρω»! (video)

  • 12/04/2012, 18:36 | Διαβάστηκε 10381 φορές
  • Αποστολή
Γκλέτσος: «Όπου τον ξαναβρώ, θα τον ξαναδείρω»! (video)
Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, για τη χειροδικία κατά ενός εργολάβου από τη Λαμία.

Ο δήμαρχος Στυλίδας έγινε έξαλλος όταν το εν λόγω άτομο τον επισκέφτηκε στο γραφείο του και του πρότεινε να κάνουν δουλειές στην περιοχή -με το αζημίωτο (μίζα)- με αποτέλεσμα να του… απαντήσει με γροθιές.

«Μην είσαι κορόιδο, θα σου μάθω εγώ τη δουλειά», φέρεται να είπε ο εργολάβος στον Απόστολο Γκλέτσο, με τη φράση αυτή να στέκεται η αφορμή για την επίθεση. «Εκεί είδα μπροστά μου τον κοσμάκη που δεν έχει να περάσει και… του ‘σπασα τα μούτρα», δήλωσε αργότερα ο δήμαρχος Στυλίδας για το περιστατικό, ο οποίος δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την πράξη του.