.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ




ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ! - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΖΟ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ!

Μεταφέρω εδώ την ανάρτηση από την δραμινή ιστοσελίδα www.dramakraximo.blogspot.com., η οποία ανήρτησε το περίφημο βιντεάκι των "Δοξατινών Νέων" με τις εξαγγελίες του υποψηφίου Δημάρχου μας..

Όπως βλέπετε, οι Δραμινοί εποφθαλμιούν τον δικό μας Λάζο! Τον θέλουν Δήμαρχο Δράμας, Δοξάτου και πάσης Ελλάδας!

Θα δώσουμε αγώνα(ξέρετε, από αυτούς που κάνουμε, με συμβολικό κλείσιμο των δρόμων, αεροπανό, μαύρες σημαίες, ίσως και να ρίξουμε ψηφοδέλτια με τα ονόματα των νεκρών μας από τους Βούλγαρους, κι αν χρειαστεί, ξανακατεβαίνουμε στην Αθήνα - τον δρόμο και που είναι τα υπουργεία τα μάθαμε τώρα..) αλλά τον Λάζο δεν σας τον χαρίζουμε!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ !

Και μη νομίζετε ότι θα παρατήσουμε εύκολα τον αγώνα και θα προσχωρήσουμε στο αντίπαλο στρατόπεδο.. Κάνουμε τέτοια πράγματα εμείς οι Δοξατινοί;

Ποτέ!

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010
Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ!!!!

Ομόφωνα αποφασίσαμε!!!

Τον θέλουμε Δήμαρχο Δράμας, Δοξάτου και πάσης Ελλάδος!!!








Πηγή: http://doxatodramas.blogspot.com/
Αναρτήθηκε από Drama Kraximo στις 4:10 μ.μ. 0 σχόλια

Αθώοι οι Έξι για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Αθώοι οι Έξι για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Οκτωβρίου 20th, 2010 Comments Off
Το Ζ’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ’ αριθμ. 1675/2010 απόφασή του έκανε δεκτή την αίτηση του Μιχάλη Πρωτοπαπαδάκη για αναψηλάφηση της Δίκης των 6…
οι οποίοι καταδικάστηκαν το 1922 σε θάνατο για εσχάτη προδοσία, μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, και έκρινε ότι οι 6 είναι αθώοι.

Ειδικότερα, ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση του Μιχάλη Πρωτοπαπαδάκη, εγγονού του τέως Πρωθυπουργού Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, ο οποίος σε ηλικία 68 ετών καταδικάστηκε για εσχάτη προδοσία και εκτελέστηκε, ακύρωσε την απόφαση του Έκτακτου Στρατοδικείου Αθηνών του 1922 και έπαυσε την ποινική δίωξη, λόγω παραγραφής των αδικημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι το 1922 παραπέμφθηκαν στο Έκτακτο Επαναστατικό Στρατοδικείο Αθηνών οι πρώην πρωθυπουργοί Δημήτριος Γούναρης, Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης και Νικόλαος Στράτος, οι υπουργοί Νικόλαος Θεοτόκης, Γεώργιος Μπαλτατζής, Ξενοφών Στρατηγός, Μιχαήλ Γούδας, και ο αρχιστράτηγος Μικράς Ασίας και Θράκης Γεώργιος Χατζηανέστης και τους επιβλήθηκε η ποινή του θανάτου στους Χατζηανέστη, Γούναρη, Στράτο, Πρωτοπαπαδάκη, Μπαλτατζή και Θεοτόκη και ισόβια δεσμά στους Γούδα και Στρατηγό ως υπεύθυνους για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

ΠΗΓΗ: http://www.tromaktiko.info/2010/10/20/%ce%b1%ce%b8%cf%8e%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%be%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83/