.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία ο Μ. Τζίμας


Επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία ο Μ. Τζίμας

E-mailΕκτύπωση
Με απόφαση του Αντώνη Σαμάρα
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής του νομού Δράμας κ. Μαργαρίτης Τζίμας εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος.
Είχε προηγηθεί επιστολή του βουλευτή στον κ. Σαμαρά με την οποία δηλώνει παρών στην πανστρατιά που κήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ. Ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Πιστεύω πως μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ θα οδηγήσει τον τόπο σε μία πορεία προόδου και ευημερίας των συμπατριωτών μας. Σας έλαχε να είσαστε ο πρωθυπουργός που σε λίγες εβδομάδες θα πάρει στα χέρια του τις τύχες των Ελλήνων.
Από αυτή τη μάχη δεν μπορεί να λείψει κανείς. Σας τιμώ και σας εμπιστεύομαι. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπήρξε πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα σε σας και στην παράταξή μας. Θέλω επίσης να τονίσω ότι δεν αμφισβητώ την συνέπεια και τον αγώνα κανενός συναδέλφου και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για να αλλάξει επιτέλους σελίδα η πατρίδα μας.
Είμαι αποφασισμένος να δώσω την μεγάλη μάχη στην εκλογική μου περιφέρεια όπως κάνω εδώ και δεκαετίες για μία αυτοδύναμη ΝΔ. Η μάχη αυτή υπερβαίνει προσωπικές στρατηγικές και επιδιώξεις. Είμαι στην διάθεσή σας να με αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε».
Σχετική επιστολή θα στείλει αύριο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Επισυνάπτεται η επιστολή που έστειλε σήμερα ο βουλευτής κ. Μαργαρίτης Τζίμας προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαρά.