.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΝΟΙΕΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Ανακοίνωση για την Ονειρούπολη.

Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δράμας, την «Ονειρούπολη».
Η οργανωτική επιτροπή της «Ονειρούπολης» ενημερώνει τους Συλλόγους, Φορείς, Οργανώσεις και Σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν από τις 3 Δεκεμβρίου 2010 έως τις 7 Ιανουαρίου 2011 στην μικρή χριστουγεννιάτικη αγορά της Ονειρούπολης, φιλοξενούμενοι σε κάποιο από τα ξύλινα περίπτερα πρέπει να καταθέσουν σχετικό αίτημα εγγράφως μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2010 στην παρακάτω διεύθυνση.

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Δράμας
Δημαρχείο Δράμας, Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου Γωνία,τ.κ.66 100 Δράμα
Υπ’ όψιν Οργανωτικής Επιτροπής Ονειρούπολης, 3ος όροφος
Τηλ. Πληροφ. 2521350692 / Fax 2521055356

Απαραίτητη προϋπόθεση στην αίτηση να γίνεται πλήρης περιγραφή της ιδέας (δηλαδή ποια προϊόντα, έντυπα ή αντικείμενα θα εκτίθενται ή θα διατίθενται).
Επιπλέον στην σχετική αίτηση πρέπει να αναφέρεται και το ακριβές χρονικό διάστημα που επιθυμούν την χρήση του περιπτέρου.

Η οργανωτική επιτροπή της Ονειρούπολης προσκαλεί επίσης όλα τα μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, συγκροτήματα, τοπικούς καλλιτέχνες κτλ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ονειρούπολης να επικοινωνήσουν μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2010 στα παραπάνω τηλέφωνα του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Δράμας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ
Aπό stroyxtor στις 3:14 μ.μ. 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

ΠΗΓΗ:http://karakaxadra.blogspot.com/

ΓΕΝΕΘΛΙΑ! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΤΙΝΑ ΝΕΑ !


Ακριβώς 3 χρόνια πριν, ξεκίνησε το ταξίδι των "Δοξατινών Νέων" στο διαδίκτυο.
Τυχαία.. Πολλά πράγματα στη ζωή μας, καθοριστικά κάποιες φορές, συμβαίνουν καθαρά από σύμπτωση..


Πριν από τρία χρόνια, τέτοιες μέρες, είχα αγοράσει ένα περιοδικό για το διαδίκτυο Η αλήθεια είναι πως το είχα πάρει για κάποια παιχνίδια που είχε ως προσφορά το συγκεκριμένο περιοδικό σε ψηφιακούς δίσκους. Και το ωραίο είναι πως ποτέ δεν κατάφερα να "φορτώσω" αυτά τα παιχνίδια στον υπολογιστή μου και να "παίξω"...

Ένας από τους τίτλους του περιοδικού έλεγε: "Πώς να δημιουργήσετε την δική σας ιστοσελίδα.", ή κάπως έτσι τέλος πάντων..

Το έψαξα. Εξάλλου, ήταν ήδη στο μυαλό μου η δημιουργία ενός ιστολογίου, που ήδη εκείνη την εποχή είχαν κερδίσει το ενδιαφέρον μου από το "σερφάρισμα' που έκανα στο ίντερνετ..

Κι έτσι ξεκίνησα αυτό εδώ το ιστολόγιο..

Ο κύριος σκοπός μου ήταν ένας, και εξακολουθεί να είναι: Ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο αγαπημένο μας Δοξάτο, για τους χιλιάδες Δοξατινούς που κατοικούν εκτός Δοξάτου, εντός και εκτός Ελλάδας, πάντα με την δική μου ματιά και τις δικές μου προτεραιότητες..

Χωρίς δεσμεύσεις, μακριά από κάθε είδους φανατισμούς..


Από εκεί και πέρα, όπως έχω τονίσει πολλές φορές, επειδή ακριβώς το ιστολόγιο στο οποίο βρίσκεστε τώρα είναι καθαρά προσωπικό, αναρτώ και διάφορα θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή μας, καθώς και διάφορες ειδήσεις, αλλά και απόψεις άλλων που θεωρώ πως αξίζει να μοιραστώ μαζί σας..

Κι εδώ αισθάνομαι την ανάγκη να αναφέρω μια μεγάλη αλήθεια σχετικά με τα "Δοξατινά Νέα":

Όταν είχα ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, στο μυαλό μου είχα, ως πλάνο, να αναρτώ διάφορα θέματα, που θα τα θεωρούσα σημαντικά, 2 ή 3 φορές τον μήνα, ίσως και λιγότερο συχνά...

Από την αρχή όμως, η αγάπη και το ενδιαφέρον αρκετών φίλων που ζουν εκτός Δοξάτου, μου έδειξαν τον "δρόμο"..

Και έβαλα τον εαυτό μου στην θέση τους, εξάλλου κι εγώ έζησα για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από το Δοξάτο..

Κι εγώ θα ήθελα να μαθαίνω διάφορα νέα για το χωριό μου, να αισθάνομαι κι εγώ πως δεν έχω αποκοπεί αλλά πως είμαι μέλος ενεργό της κοινωνίας των Δοξατινών όλο τον χρόνο κι όχι μόνο στις ολιγοήμερες διακοπές μου..


Και πως, αν ήμουνα τώρα μακριά, στα σημερινά χρόνια πλέον που όλοι σχεδόν έχουμε υπολογιστή στο σπίτι μας και άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο, ένα από τα πρώτα πράγματα, ίσως το πρώτο, θα ήταν, κάθε φορά που θα άνοιγα τον υπολογιστή, να ψάξω να βρω κάτι για το Δοξάτο...

Έτσι, προσπαθώ σχεδόν κάθε μέρα, να επικοινωνώ,με αυτόν τον τρόπο μαζί σας ...

Τελειώνοντας αυτό το σημείωμα, θα αναφέρω την άποψη μου σχετικά με με μια γνωστή έκφραση, που πολλές φορές την χρησιμοποιούμε όλοι μας:


"Κάνε αυτό που πιστεύεις πως είναι καλό και σωστό, και μην περιμένεις "μπράβο" και "ευχαριστώ". Ό, τι κάνεις να το κάνεις για τον εαυτό σου.."

Δεν είναι μόνο έτσι, λέω εγώ.

Ένα απλό "μπράβο", ούτε καν "μπράβο", ένα απλό "παρακολουθώ το ιστολόγιό σου", δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη επιβράβευση είναι και πόση δύναμη μου δίνει..

Αλλά και πόσο προσεκτικότερο και συνεπέστερο με κάνει...

Ευχαριστώ.