.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ομόρφυναν τα παρτέρια στον Πεζόδρομο του Δοξάτου. - ΦΩΤΟ - 17 ΜΑΙ 2018

Όπως πληροφορήθηκα, χθες Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 ( αν κατάλαβα σωστά ) μια ομάδα γυναικών εθελοντικά περιποιήθηκαν τα παρτέρια και έσπειραν λουλούδια στον Πεζόδρομο του Δοξάτου. Μπράβο στις κυρίες που ασχολήθηκαν ! Μακάρι φυσικά να γίνεται κάτι ανάλογο σε τακτά χρονικά διαστήματα από υπαλλήλους του Δήμου, αλλά έστω και έτσι, πραγματικά άλλαξε όψη ο Πεζόδρομος. Και πάλι μπράβο!

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές.





Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ: 4-3 - 28η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 16 ΜΑΙ 2018


Από αριστερά: Γιάννης Όμπασης - Θόδωρος Νικήτας - Ζήσης Καλαϊτζής - Τόλης Καρατζόγλου - Πέτρος Σερέτης - Παναγιώτης Χαριζάνης.

Τεράστια νίκη με επική ανατροπή για τους Φιλίππους Δοξάτου επί της πολύ ισχυρής φέτος Δόξας Βώλακα με το "χορταστικό" 4-3 !

Προτού αναφερθώ στα του αγώνα, ας ρίξουμε μια "ματιά" στα αποτελέσματα, στην βαθμολογία και στους εναπομείναντες αγώνες:

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ κ. ΔΗΜ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "5Χ5" ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ - 16 ΜΑΙ 2018

Ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος κατοικεί πολύ κοντά στο γήπεδο, μας ζήτησε, μέσω των "Δοξατινών Νέων", να μεταφέρει τους προβληματισμούς του σχετικά με το γεγονός της άθλησης παιδιών χωρίς κάποιον υπεύθυνο στο γήπεδο "5Χ5" πλησίον του ΕΠΑΛ Δοξάτου και στην περιοχή του Δημοτικού Γηπέδου Δοξάτου.