.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3/2/2018 ΣΤΟ ΚΛ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Καλαμπάκι
06/02/2018
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ



ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



66031 Καλαμπάκι (Νέο Δημαρχείο)



τηλ./fax 2521352401



email : dimarxos@doxato.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/2/2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δοξάτου η θεατρική παράσταση του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» σε σκηνοθεσία του Διονύση Παπαναστασάτου από τη θεατρική ομάδα του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία». Η εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών διατροφής, που θα διατεθούν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού του Δήμου Δοξάτου.
        Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ξεκαρδιστική κωμωδία που αφιλοκερδώς παρουσίασε ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος της Χωριστής και πρόσφερε άφθονο γέλιο και απέσπασε το πιο θερµό χειροκρότηµα των παρευρισκόμενων. Η προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα κοινωνικά και αποτελεί κίνητρο για ανάλογες δράσεις.
        Ο Δήμαρχος Δοξάτου Κος Δημήτρης Δαλακάκης ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης, Αγγελοπούλου Ροδάνθη, Βογιατζή Ελένη, Κορσκετίδου Φανή, Μαυρίδου Αναστασία, Νικολαϊδη Γιώργο, Συμεωνίδη Συμεών, Φωτιάδου Χρυσούλα και ιδιαίτερα την «τρελή σαραντάρα» και πρόεδρο του Συλλόγου Τσιρακίδου Σοφία και τον σκηνοθέτη Παπαναστασάτο Διονύση για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής κοινωνικής εκδήλωσης. Επίσης τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δοξάτου και του Νομικού Προσώπου Δήμου Δοξάτου για την άψογη διοργάνωση καθώς και όλους τους πολίτες που συνεισέφεραν ακόμη και από το υστέρημά τους στην συγκέντρωση των ειδών διατροφής.   



Ο Δήμαρχος Δοξάτου
                         
Δημήτριος Δαλακάκης


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018.

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Σε χθεσινή δημοσίευση των "Δοξατινών Νέων" στο facebook, σχετικά με το πάρκο του Δοξάτου, υπήρξαν αρκετά σχόλια από συνδημότες. Σε σχόλιό του ο Δήμαρχος Δοξάτου αναφέρθηκε και στα έργα που προβλέπονται να πραγματοποιηθούν στον χώρο.

Χθες 
Η φωτογραφια ειναι σημερινη, 5-2-2018. Εχουμε αυτο το κατασκευασμα - "σιντριβανι" αλλα δεν εχουμε παιδικη χαρα.. Γενικα σε ολο το παρκο χρειαζεται μια αναπλαση γενικοτερη... Ισως να γινει κατι αν ερθει ο σταθμος του ΕΚΑΒ (τι να γινεται αραγε και μ αυτο το θεμα;)..


Dimitris Dalakakis Εντός του 2018 στον χώρο του Δημαρχειου : 1 Ανάπλαση μικρή αλλά αναγκαία της αυλής. 2 Επιδιόρθωση συντριβανιου. 3 Σύγχρονη παιδική χαρά πίσω από το Δημαρχείο. 4 Επιδιόρθωση του Δημαρχείου. 5 Δημιουργία ΚΕΠ και Λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ 
Όλα τα παραπάνω έχουν ήδη δημοπρατηθεί και θα ξεκινήσουν το επόμενο τρίμηνο