.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Βραβείο για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου

Βραβείο για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010
Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου βραβεύτηκε στη φετινή εκδήλωση της UNICEF, με το 2ο Βραβείο. Το θέμα του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους». Το πρόγραμμα διοργάνωσε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας δια βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, με αφορμή την επέτειο της υιοθέτησης της Σύμβασης των δικαιωμάτων του παιδιού. Συμμετείχε η Ε1 τάξη του σχολείου μας η οποία κατασκεύασε μία εφημερίδα και πήρε το 2ο βραβείο ανάμεσα σε 200 συμμετοχές. Συντονιστής του προγράμματος ήταν ο εκπαιδευτικός της τάξης κ. Κωνσταντινίδης Ιωάννης. Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων έλαβε χώρα στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα την Πέμπτη στις 12.00 το μεσημέρι. Παραβρέθηκε ο Δ/ντής του σχολείου και ένας μαθητής με την οικογένειά του. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.
Δείτε τα Βραβεία


Ο Διευθυντής του σχολείου

Κυριάκος Θ. Πατένταλης

ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5054:---2---&catid=35:2008-11-12-22-14-44&Itemid=59

ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ


Μου είπε φίλος την σκέψη του και μου ζήτησε να την μεταφέρω εδώ στα "Δοξατινά Νέα". Φυσικά και το κάνω, όπως πάντα άλλωστε, σε οποιοδήποτε θέμα αφορά το Δοξάτο..

Σχετικά με το ρολόι που υπήρχε στο καμπαναριό της εκκλησίας του Δοξάτου ήταν η σκέψη του φίλου μας. Με ρώτησε αν ήξερα τί΄έγινε με το ρολόι και για ποιο λόγο δεν υπάρχει πλέον στο καμπαναριό..

Δεν ήξερα να του απαντήσω...

Μεταφέρω όμως εδώ την πρότασή του: Πάντα σε συμφωνία με τους εκπροσωπους της εκκλησίας, να διενεργηθεί έρανος μεταξύ των κατοίκων του Δοξάτου και να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για την τοποθέτηση ρολογιού στο καμπαναριό, το οποίο ήταν σημείο αναφοράς για πολλές γενιές...

Η φωτογραφία είναι από το βιβλίο "ΔΟΞΑΤΟ - ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ & ΛΕΧΘΕΝΤΑ - ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 13ης ΜΑΙΟΥ 2007"

ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟΔοξατινός
Αρχάριο μέλος

Το έχω αναφέρει και άλλες φορές: Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου υπάρχει το forum, όπου όλοι μπορούμε να ρωτήσουμε για διάφορα θέματα, να κάνουμε διάφορες προτάσεις, να διαμαρτυρηθούμε ακόμη για κάτι που μας ενοχλεί, και γενικότερα να συμμετέχουμε ως ενεργοί πολίτες στα τεκταινόμενα του Δήμου μας. Και το θετικό είναι πως πάντα υπάρχει απάντηση από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας.

Μεταφέρω εδώ από το forum της ιστοσελίδας του Δήμου Δοξάτου www.doxato.gr :


Μηνύματα: 38


ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ
« στις: Νοέμβριος 18, 2010, 09:35:24 πμ » Παράθεση Τροποποίηση Διαγραφή

--------------------------------------------------------------------------------

Στην οδό Βενιζέλου, η οδός που οδηγεί από την διασταύρωση του "Βαή" προς το κέντρο, στο Τ.Δ. Δοξάτου, στην οποία μόλις πριν από μερικούς μήνες τελείωσαν τα έργα και η επίστρωση με νέο ασφαλτοτάπητα, υπάρχει κάθετη τομή. Μπορούν οι υπεύθυνοι να μας ενημερώσουν για ποιο λόγο δημιουργήθηκε αυτή η τομή;

--------------------------------------------------------------------------------


IMG_1863.JPG (43.46 KB, 314x235 - εμφανίστηκε 2 φορές.)

IMG_1864.JPG (43.95 KB, 314x235 - εμφανίστηκε 1 φορές.)

Αναφορά στον συντονιστή 94.69.168.173admin2
Διαχειριστής
Αρχάριο μέλος

Μηνύματα: 9


Απ: ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ
« Απάντηση #1 στις: Σήμερα στις 02:18:10 πμ » Παράθεση

--------------------------------------------------------------------------------

Η παρατήρησή σας είναι βάσιμη. Σύμφωνα με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου οι τομές έγιναν για να συνδεθούν φρεάτια υδροσυλλογής και θα αποκατασταθούν άμεσα. Για την καλύτερη απορροή των ομβρίων, και με αποκλειστική επιβάρυνση του εργολάβου, σύντομα ο δρόμος θα ασφαλτοστρωθεί εκ νέου σε όλο το πλάτος του.

Σημ. "Δοξατινών Νέων": IMG 1863 και 1864 είναι οι φωτογραφίες από την τομή.