.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ 50ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣ

Σύλληψη ένος (1) ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών .Παρασκευή, 13/05/2011 .Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένες προσπάθειες Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, συνελήφθη χθες (12-05-2011) και ώρα 23:15΄ στο Δοξάτο Δράμας ένας 50χρονος ημεδαπός για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο από ανωτέρω αστυνομικούς κατελήφθη ο 50χρονος να κατέχει μία (1) χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους (2,8) γραμμαρίων ενώ στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους (346) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

- Τα ναρκωτικά, ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (348,8) γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό που βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν .

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7194:--1----&catid=79:2010-05-19-14-30-30&Itemid=120

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ 2ας ΜΑΙΟΥ 2011

1000 ΜΕΤΡΑ

1. ΓΚΟΥΝΙΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΔΟΞΑΤΟ

2. ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΑΚΗ ΦΑΝΗ ΔΟΞΑΤΟ

3. ΛΕΩΝ ΤΕΡΖ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΠΕΤΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΠΑΝΩΜΗ


1400 ΜΕΤΡΑ

1. ΠΛΥΜΟΥΘ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΟΞΑΤΟ

2. ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΤΑΤΑΝΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΠΑΡΤΑΛΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗ

3. ΛΕΤΟΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΠΑΝΤΑΖΗ ΕΠΑΝΩΜΗ

1800 ΜΕΤΡΑ

1. ΠΟΥΙ ΔΕ ΝΤΟΜ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΑΦΟΙ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ-ΝΕΔΕΛΚΟΣ-ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ-ΝΟΤΑΡΙΔΗΣ-ΚΑΦΕΤΖΗΣ- ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

2. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΔΑΣΥΛΑΣ-ΓΟΓΑΛΗΣ-ΜΠΑΝΑΚΗ ΛΙΤΗ

3. ΕΓΚΑΡΔΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΤΖΟΚΕΪ CLUB ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑΣΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΟΞΑΤΟ

Σημείωση "Δοξατινών Νέων": Τα στοιχεία των νικητών μεταφέρθηκαν επακριβώς από το πρόγραμμα ιπποδρομιών του Ιππικού Συλλόγου Φιλίππων Δοξάτου που διανεμήθηκε κατά την διεξαγωγή των ιπποδρομιών της 2ας Μαΐου 2011.

Ευχαριστώ θερμά τον Τάσο Θεοφανίδη για την ενημέρωση.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΤΗΣ 2ας ΜΑΙΟΥ 2011 ΣΕ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ


Με μεγάλη χαρά βρήκα στο διαδίκτυο ένα ιστολόγιο που ασχολείται με τις ιπποδρομίες σε όλη την Ελλάδα και στο οποίο μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις ιπποδρομίες της κωμόπολής μας.

Στην ανάρτηση, εκτός του κειμένου υπάρχουν και δύο βίντεο από τα "Δοξατινά Νέα". Πιο συγκεκριμένα, του αγώνα των 1800 μέτρων και της παρέλασης των αλόγων στον πεζόδρομο του Δοξάτου την 1η Μαΐου.

Θερμή παράκληση σε όσους έχουν στην κατοχή τους βιντεάκια από τις ιπποδρομίες να τα ανεβάσουν στο youtube. Αν πάλι δεν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, που η αλήθεια είναι πως είναι λίγο χρονοβόρα, ας έρθουν σε επαφή μαζί μου στο 6970023156.

Μεταφέρω εδώ το κείμενο της ανάρτησης από το συγκεκριμένο ιστολόγιο που αναφέρεται με τόση θέρμη στις ιπποδρομίες μας..



3 Μαϊ 2011

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ιπποδρομιακές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα


Οι καθιερωμένες πλέον ετήσιες ιπποδρομίες του Δοξάτου έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 02-05-2011, παρουσία αρκετών θεατών – φιλίππων, οι οποίοι για άλλη μία φορά «έστειλαν μήνυμα» προς κάθε κατεύθυνση (κάτι που έγινε εξάλλου πρόσφατα και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας, με τη διοργάνωση σημαντικού πλήθους τοπικών πανηγυρικών ιπποδρομιακών εκδηλώσεων ερασιτεχνικού χαρακτήρα) πως δηλαδή οι ιπποδρομίες και ειδικότερα οι Ελληνικές έχουν τεράστια δυναμική και μεγάλη απήχηση σε ολόκληρο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας!



Από τις ιπποδρομίες στο Δοξάτο


Στο Δοξάτο κατά κοινή ομολογία υπήρξε πολύ καλύτερη προετοιμασία έναντι άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων κυρίως σε θέματα οργανωτικά – αγωνιστικά, αφού αξίζει να αναφερθεί πως πέραν των αθλοθετημένων κυπέλλων για τις απονομές των νικητών, στην αφετηρία χρησιμοποιήθηκε κανονικό μηχάνημα εκκίνησης! Να προσθέσουμε πως το βράδυ της παραμονής της διεξαγωγής των ιπποδρομιών πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της περιοχής «παρέλαση» των συμμετεχόντων ίππων συνοδεία μουσικής!





Από τις εκδηλώσεις στο Δοξάτο την παραμονή των ιπποδρομιών


Με την ευκαιρία της προβολής των ιπποδρομιών από το Δοξάτο, παραθέτουμε ένα ακόμη video από τις πρόσφατα πραγματοποιηθείσες ιπποδρομίες στο Βαμβακόφυτο Σερρών που διεξήχθησαν στις 25-04-2011. Απολαύστε το:



Από τις ιπποδρομίες στο Βαμβακόφυτο Σερρών


Η δική μας ευχή είναι η «δίψα» όλων αυτών των ανθρώπων για το άθλημα των ιπποδρομιών να παραμείνει άσβεστη, ειδικότερα σήμερα στους κρίσιμους και συνάμα ιστορικούς καιρούς για τις Ελληνικές ιπποδρομίες. Οι «καλύτερες ημέρες» διαφαίνονται ήδη στον ορίζοντα…




Πηγές: Δοξατινά Νέα
Vamvakofito.blogspot

«Ιπποδρομίες»

ΠΗΓΗ: http://ippodromiaka-nea.blogspot.com/2011_05_03_archive.html