.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αφιέρωμα στα νεοκλασικά κτίρια του Δοξάτου Δράμας - Της κ. Χριστίνας Ζαμπούνη - ΠΗΓΗ:http://www.ewoman.gr/197/aphieroma-sta-neoklasika-ktiria-toy-doxatoy-dramas


ΠΗΓΗ:  http://www.ewoman.gr/197/aphieroma-sta-neoklasika-ktiria-toy-doxatoy-dramas

Αφιέρωμα στα νεοκλασικά κτίρια του Δοξάτου Δράμας
Καμαρώστε την αίγλη του Ιστορικού Δοξάτου. Ελάτε να σας πάμε με το ewoman μια βόλτα στη μακεδονική γη του Μαρτυρικού Δοξάτου με την πλούσια Ιστορία...
Το Δοξάτο Δράμας έζησε τρεις φορές τον όλεθρο και το ολοκαύτωμα απ' τη θηριωδία των Βουλγάρων και όμως ξαναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του...
Ελάτε να περπατήσουμε στους δρόμους του Δοξάτου όπου τα Νεοκλασικά του κτίρια χτισμένα στην δεκαετία του 1920 διατηρούν ολοζώτανα την αίγλη και το αριστοκρατικό «ύφος» της Νεοκλασικής Εποχής στην Ελλάδα μέχρι σήμερα... κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Δελτίο Τύπου του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δοξάτου με το οποίο αμφισβητεί τη γνησιότητα του πολεμικού Σταυρού Α' Τάξης που εναπόθεσε ο Δήμαρχος Δοξάτου στο ηρώο

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Δοξάτου: «Οι δύο Σταυροί του Δοξάτου»

 11,Οκτ 2017
 Έγραψε η  
    • Συνδεθείτε με το DRAMAnia.gr
    •  
    •  
    •  
    •  
Σας αρέσει το άρθρο; Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Δελτίο Τύπου του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δοξάτου με το οποίο αμφισβητεί τη γνησιότητα του πολεμικού Σταυρού Α' Τάξης που εναπόθεσε ο Δήμαρχος Δοξάτου στο ηρώο.
ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Το 1945 απονεμήθηκε για τις θυσίες των κατοίκων του Δοξάτου, ο πολεμικός Σταυρός Α' Τάξης. Μετά από άστοχες πολιτικές απέναντι στο Δοξάτο και στους κατοίκους του, παραδόθηκαν τα κειμήλια στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην συνέχεια χάθηκαν. Ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε μία κίνηση αναγνώρισης της αδικίας που βίωσε το Δοξάτο και οι κάτοικοί του, επέφερε με τιμή και δόξα τον Σταυρό και τον εναπόθεσε στην μαρτυρική γη του Δοξάτου, την ημέρα της επετείου του ολοκαυτώματος στις 29 Σεπτεμβρίου του 2016. 
Σήμερα, μετά από έναν χρόνο ο κ. Δήμαρχος Δοξάτου, ως άλλος «εξοχότατος»,περιπαίζοντας τους θεσμούς, σύμβολα και πρόσωπα, περιφέρει πρώτα στην εκκλησία δίπλα στα κόλλυβα των ηρώων, φωτογραφίζοντας και απαθανατίζοντας το σύμβολο του Σταυρού και το εναποθέτει τελικά στο ηρώο.
Έχοντας στα χέρια μας το τιμολόγιο αγοράς αντίγραφου του πολεμικού Σταυρού Α' Τάξης, την 3η Οκτώβρη 2016 αμφιβάλλουμε για την γνησιότητα του Σταυρού αυτού, και ζητούμε εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Δοξάτου.

Ο Πρόεδρος
Δημοτικής Κοινότητας Δοξάτου
Αλεξίου Νικόλαος
ΠΗΓΗ: http://dramania.gr/topikes/item/30264-proedros-dimotikis-koinotitas-doksatou-oi-dyo-stavroi-tou-doksatou

Ανακοινώθηκε η σύσταση της ΠΑΕ στην Δόξα Δράμας

Ανακοινώθηκε η σύσταση της ΠΑΕ στην Δόξα Δράμας


Άδεια σύστασης ΠΑΕ δόθηκε από ο Γ.Ε.ΜΗ και εγκρίθηκε το καταστατικό της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – Η ΔΟΞΑ 2017 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017». Όπως ανακοινώθηκε από τη Γ.Γ. Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης την Τετάρτη (11/10):
«Σύστασης της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – Η ΔΟΞΑ 2017 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και καταχώρισης της απόφασης σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Την 11.10.2017 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με κωδικό αριθμό καταχώρισης 1213751 η με αριθμό 109627/11.10.2017 απόφασή μας (ΑΔΑ: ΩΜΚ24651ΧΙ8-2ΙΣ), με την οποία δόθηκε άδεια σύστασης και εγκρίθηκε το καταστατικό της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – Η ΔΟΞΑ 2017 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017», όπως αυτό καταρτίστηκε με την με αρ. 5.794/03.10.2017 Συμβολαιογραφική Πράξη της Συμβολαιογράφου Δράμας Φωτεινής Κανθαρίδου του Ελευθερίου και πήρε αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 43916660000.
Η προσωρινή επιτροπή (προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο) της εταιρείας αποτελείται από τους κ.κ.:
1) Ιωάννη Μπύρο του Μιχαήλ και της Κυριακής, επιχειρηματία, κάτοικο Δράμας, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο
2) Βασίλειο Γκαβαλιά του Περικλή και της Λαμπρινής, μηχανολόγο μηχανικό, κάτοικο Δράμας, Αντιπρόεδρο
3) Νικόλαο Πίτσογλου του Ιωάννη και της Φανής, συνταξιούχο στρατιωτικό, Γενικό Γραμματέα
4) Ιωάννη Βοστάνη του Νικολάου και της Ειρήνης, ιδιωτικό υπάλληλο, κάτοικο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, Ταμία και
5) Νικόλαο Ιωσηφίδη του Θεοδώρου και της Κοκόνης, δημόσιο υπάλληλο, κάτοικο Δράμας, Μέλος.
Η θητεία των ανωτέρω μελών ορίζεται μέχρι τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που θα συνέλθει για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου μέσα σε προθεσμία τεσσάρων (4) μηνών από τη νόμιμη σύστασή της και έγκριση του καταστατικού της».
footballleaguenews.gr
ΠΗΓΗ: https://www.dramini.gr/anakinothike-i-systasi-tis-pae-stin-doxa-dramas/