.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ "ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΝΕΩΝ" - ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ Δ. ΔΑΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜ. - ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ - 20 ΑΥΓ 2014 -

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ - ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ






Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η Τελετή Ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Δοξάτου κ. Δημήτρη Δαλακάκη και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων που εκλέχθηκαν στις εκλογές του Μαΐου, παρουσία, μεταξύ άλλων, του απερχόμενου Δημάρχου Δοξάτου κ. Τάσου Χατζηλαζάρου, του επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Μιχάλη Παπάζογλου, του νέου Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου,  του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. και περιφερειακού συμβούλου Α.ΜΑ.Θ κ. Τέρενς Κουίκ, του βουλευτή Ν.Δ. Δράμας κ. Χρήστου Κυριαζίδη και του νέου Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, καθώς και πλήθους κόσμου που κατέκλυσε την Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο επιβλητικό Δημαρχείο του Δήμου Δοξάτου στο Καλαμπάκι.

Τα "Δοξατινά Νέα" εύχονται ολόψυχα πολύ δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο καθώς και σε όλους τους εκλεγμένους συμβούλους όλων των παρατάξεων.