.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΤ 3 - "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ" - ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΕΒ 2018 - ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΞΑΤΙΝΟ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΜΗΝΑ ΠΕΠΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2017



ΣΑΒΒΑΤΟ 03/02/2018, στις 17:00 Σ’ αυτό το επεισόδιο συναντάμε δύο αστυνομικούς που έσωσαν από πνιγμό μια γυναίκα. Η 62χρονη τον Μάιο του 2017, ενώ βρισκόταν στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, ξαφνικά έπεσε στη θάλασσα. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να βοηθήσουν έδρασαν άμεσα. Επισκεπτόμαστε το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΣΥΖΩΗ», μια εκπαιδευτική δομή σχεδιασμένη για άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες πολλαπλές αναπηρίες, που δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους γονείς των ανάπηρων παιδιών. Γνωρίζουμε τα μέλη μιας ομάδας εθελοντών που αποφάσισαν στον ελεύθερο χρόνο τους να συμμετάσχουν στην καθαριότητα της Θεσσαλονίκης και να κάνουν ομορφότερη την πόλη μας.

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - Ν.Π.Δ.Δ.- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - Μ.Σ. "ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΧΩΡΙΣΤΗΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ-ΤΡΕΛΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ" ΣΤΟ ΚΛ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ 3/2/2018 ΩΡΑ: 19:00

                

Ν.Π.Δ.Δ.     ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ












ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  
   Ο Δήμος Δοξάτου με την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας θα έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν τη θεατρική ομάδα του Μουσικοδραματικού Συλλόγου «Αναγεννηθείσα Μακεδονία», η οποία θα μας παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ-ΤΡΕΛΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ».
  Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Δοξάτου, στις 03/02/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00.
  Η θεατρική ομάδα θα παρουσιάσει το έργο της αφιλοκερδώς και αντί εισιτηρίου, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διανεμηθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας σε ευπαθείς  κοινωνικές ομάδες του Δήμου Δοξάτου.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.


ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δοξάτου

                







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δοξάτου

Το Κέντρο Κοινότητας είναι μια νέα δομή, που με τη λειτουργία του επιδιώκεται η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή μας.
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δοξάτου το οποίο εποπτεύεται από το Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η Δεκέμβρη 2017 και στελεχώνεται με μία Κοινωνική Λειτουργό, μία Ψυχολόγο και μία Κοινωνική Επιστήμονα.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου κινούνται σε τρεις κεντρικούς άξονες:
1.    Υποδοχή – Ενημέρωση – Υποστήριξη των πολιτών
2.    Συνεργασία με Υπηρεσίες και δομές
3.    Παροχή Υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.
Η δομή στεγάζεται και λειτουργεί στο Δημαρχείο, επί της οδού Νεροφράκτη & Κανάρη γωνία, στο Καλαμπάκι κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 7:00 με 16:00.
Στο πλαίσιο των δράσεών του, από τον Φεβρουάριο του 2018, θα εξυπηρετεί τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλλυλεγγύης (Κ.Ε.Α.) για τροποποιητικές και νέες αιτήσεις στα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα τις παρακάτω ημέρες και ώρες:


Κύργια
Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 7:00 – 15:00

Καλαμπάκι
Τρίτη 6 και Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 8:00 – 16:00

Άγιο Αθανάσιο
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 7:00 – 15:00

Δοξάτο
Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 8:00 – 16:00