.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ

Είμαστε ένα. Από το τυφλό σκουλήκι στο βυθό του ωκεανού ως την απέραντη παλαίστρα του Γαλαξία, ένας μονάχα αγωνίζεται και κιντυνεύει, ο εαυτός μας. Και στο μικρό, το χωματένιο στήθος μας, ένας μονάχα αγωνίζεται και κιντυνεύει, το Σύμπαντο.

Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΑΣΚΗΤΙΚΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ κ. ΑΝΕΣΤΗ ΣΕΡΕΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Κ Ζάχαρη

Να σας συγχαρώ και δημόσια για το σπουδαίο έργο που επιτελείται διατηρώντας αλλά και εμπλουτίζοντας το blog σας με νέα που αφορούν τον δήμο μας και όχι μόνο.

Θα ήθελα να τοποθετηθώ στη απάντηση που πήρατε από τον Δ. Δοξάτου και συγκεκριμένα από το τμήμα της επιμέλειας της εφημερίδας του, στην οποία αναφέρθηκε και το όνομα μου.

Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι αυτός που έγραψε το κείμενο αυτό, διότι δεν το υπογράφει και με ποια ιδιότητα εκπροσωπεί τον Δήμο.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η μοναδική φορά που ήρθα σε επικοινωνία με την εφημερίδα του Δήμου ήταν όταν μου ζήτησαν να τους πάω φωτογραφικό υλικό και κείμενο για μια εκδήλωση του δήμου και εκεί εγώ ρώτησα (δεν μου ζητήθηκε) την κ. Καρατζόγλου Όλγα εάν μπορώ να δημοσιεύω κείμενα στην εφημερίδα του Δήμου ως δημοτικός σύμβουλος. Η απάντηση που πήρα ήταν θετική.

Θεωρώ τουλάχιστον υποτιμητικό να αναφέρεται ότι η επίσημη πρόταση που έγινε από πλευράς Δημοτικής εφημερίδας στην αντιπολίτευση για να αρθρογραφεί στην εφημερίδα του Δήμου έγινε κατόπιν προσωπικής συζήτησης μαζί μου. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπώ την αντιπολίτευση παρά μόνο ο αρχηγός της κ. Καλογήρου Φώτης. Θα συμβούλευα λοιπόν στους ανθρώπους που ασχολούνται με την εφημερίδα να είναι πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να στείλουν μια επιστολή στον αρχηγό της αντιπολίτευσης και να του ζητήσουν να στέλνει ότι θέλει προς δημοσίευση.

Τέλος θα συμφωνήσω μαζί σας κ Ζάχαρη ότι η εφημερίδα του Δήμου θα πρέπει να γίνει πιο κριτική και να μην αρκείται μόνο στην απλή παρουσίαση θεμάτων και έργων, αλλά να κρίνει και όποιους ευθύνονται για τις καθυστερήσεις αυτών.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω την επόμενη φορά να μην χρειαστεί να ασχολούμαστε με τέτοια «μικρά» θέματα παρά για άλλα πολύ πιο σημαντικά που αφορούν τον Δήμο μας.


Με εκτίμηση
Δημοτικός σύμβουλος Δοξάτου
ΣΕΡΕΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΟ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 αποκλείστηκε η ομάδα Σοκολατίνο του κόουτς κ. Β. Λιούση, που αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές των Φιλίππων Δοξάτου, στους "8" και σταμάτησε η αξιοθαύμαστη πορεία της στο τουρνουά 5χ5 του Γ. Μάλλιου, στο οποίο συμμετέχουν πολλοί καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές του νομού Δράμας..

3-2 το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Δοξάτου προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Δημήτρη Βασιλακάκη, κατόπιν σημείσαν 3 γκολ οι φίλοι της Δόξας και προς το τέλος ο Γιώργος λαζαρίδης μείωσε σε 3-2.

Στο βιντεάκι το γκολ της ισοφάρισης από την ομάδα φίλων της Δόξας Δράμας (με την οποία αγωνιζόταν και ο Κουμπρόγλου..).


ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ-ΦΩΤΟ




Από την προηγούμενη βδομάδα ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων στον δρόμο μπροστά από τον Μύλο Φραγκούλη στο Δοξάτο.