.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΗ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ - 4 ΑΥΓ 2010


Η φωτογραφία είναι σημερινή. Για την ακρίβεια, την τράβηξα το μεσημέρι. Στο καφέ του γνωστού Ηρακλειδέα Τζώρτζη, κυματίζουν δύο παοκτσήδικες σημαίες.


Με καταδρομική επιχείρηση, Δοξατιανοί Παοκτσήδες ανέβηκαν στην ταράτσα, την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο πριν από τον αγώνα του Άμστερνταμ του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ(1-1 για να μην ξεχνιόμαστε..) και ανήρτησαν τις σημαίες, αλλά και πανό όπως πληροφορήθηκα..


** Στην φωτογραφία διακρίνεται ο κάλος φίλος από τα παλιά, αλλά και φανατικός αναγνώστης των "Δοξατινών Νέων" Σίμος Φωτιάδης..

Πρόστιμα σε κανάλια από το ΕΡΣ

Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2010
Πρόστιμα σε κανάλια από το ΕΡΣ
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) επέβαλε σε τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας σειρά προστίμων, η πλειονότητα των οποίων αφορά την ποιοτική στάθμη προγράμματος και τη νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων. Ειδικότερα,
πρόστιμο 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Star, το οποίο μετέδωσε αποσπάσματα από την εκπομπή "Αξίζει να το δεις" και τη συνομιλία της Τατιάνας Στεφανίδου με την Τζούλια Αλεξανδράτου στις εκπομπές του "Πρωινή μελέτη", "Φώτης και Μαρία" και "Σούπερ σταρ". Το πρόστιμο επιβλήθηκε με την επίκληση της ποιοτικής στάθμης προγράμματος και της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων. Μειοψήφησαν ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης, ο αντιπρόεδρος Νέστωρ Κουράκης και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης, οι οποίοι πρότειναν πρόστιμο 40.000 ευρώ.


Στο ίδιο κανάλι επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 ευρώ για την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη με τη Μαριάννα Ντούβλη (14/5/2010), με επίκληση και πάλι της ποιότητας προγράμματος και της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και η Ίρις Αυδή που πρότειναν πρόστιμο 100.000 ευρώ, καθώς και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότεινε πρόστιμο 150.000 ευρώ.

Στο ίδιο κανάλι επιβλήθηκε πρόστιμο 40.000 ευρώ για τέσσερις εκπομπές (30/1, 5/2, 8/2 και 9/2) που αφορούσαν το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη, ύστερα από καταγγελίες που έγιναν, μεταξύ των οποίων ήταν και καταγγελία της ίδιας της κ. Μενεγάκη. Μειοψήφησαν ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότειναν να μπει το θέμα στο αρχείο. Το πρόστιμο επιβλήθηκε με επίκληση της ποιότητας προγράμματος.

Στο ίδιο και πάλι κανάλι επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ για εκπομπή στις 8/2/2010 που μεταδόθηκε από την "Πρωινή μελέτη" και το "Σούπερ σταρ" και αφορούσε την προσωπική ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου. Μειοψήφησαν ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότειναν να μπει η υπόθεση στο αρχείο και η Ίρις Αυδή, η οποία πρότεινε 25.000 ευρώ.

Στο τηλεοπτικό κανάλι "Αλτερ" επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 ευρώ αναφορικά με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον ισχυρισμό του Γιώργου Τράγκα ότι "ο Σημίτης είναι κλέφτης" (8/6/2010). Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότειναν πρόστιμο 100.000 ευρώ, καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος Νέστωρ Κουράκης, ο Κωνσταντίνος Τσουράκης και ο Ιωάννης Αποστολάς που πρότειναν πρόστιμο 30.000 ευρώ. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν με επίκληση του "σεβασμού της προσωπικότητας των αναφερομένων προσώπων".

Πρόστιμο 50.000 ευρώ επιβλήθηκε επίσης στο "Αλτερ" για τις εκπομπές "Πολύ μπλα μπλα" και "Μεσημεριανό εξπρές" (18/3/2010), που αναμετέδωσαν αποσπάσματα από εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη, η Ίρις Αυδή και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότειναν πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Στο ίδιο και πάλι κανάλι επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ για την εκπομπή "Μεσημεριανό εξπρές" (31/3/2010), ύστερα από καταγγελία του δικηγόρου Φώτη Βαγενά. Η εκπομπή αναφερόταν στην Τζούλια Αλεξανδράτου και το πρόστιμο επιβλήθηκε με επίκληση της ποιότητας εκπομπής και της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων. Μειοψήφησαν ο αντιπρόεδρος Νέστωρ Κουράκης και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότειναν πρόστιμο 25.000 ευρώ, καθώς και ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης, ο οποίος πρότεινε σύσταση.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι "Αλφα" για την εκπομπή "Αλ τσαντίρι νιους", ύστερα από καταγγελία του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά για τεχνητή εμφάνιση συνομιλίας του με τη Μαριάννα Ντούβλη. Το πρόστιμο επιβλήθηκε με επίκληση της ευπρέπειας της χρήσης της γλώσσας. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη, η Ίρις Αυδη και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότειναν πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ, ύστερα από καταγγελία του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου για γελοιοποίησή του από την εκπομπή. Μειοψήφησε η Ίρις Αυδή που πρότεινε σύσταση.

Εξάλλου, πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Ρ/Σ "Ράδιο Κρήτη" του Νομού Ηρακλείου, για εκπομπή σε άλλον νομό, δύο κέντρα εκπομπής και δύο συχνότητες.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Ρ/Σ "Α Ισημερία" του Νομού Αργολίδας για χρήση δύο συχνοτήτων.

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις θεραπείας που είχαν καταθέσει ο Ρ/Σ Αμαλιάδας του νομού Ηλείας, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο 3.000 ευρώ και το τηλεοπτικό κανάλι "ΤV EURO 1" του νομού Θεσσαλονίκης. Επίσης, απορρίφθηκε η αίτηση θεραπείας που είχε καταθέσει ο τηλεοπτικός σταθμός "ΜΥ ΤV" του νομού Ηρακλείου, για το οποίο το ΕΣΡ είχε αποφασίσει οριστική διακοπή, καθώς είχε διαπιστώσει ότι ο σταθμός δεν λειτουργεί.

Τέλος, απορρίφθηκε η χορήγηση βεβαίωση νομίμου λειτουργίας του Ρ/Σ "ΑΜ" του νομού Αττικής, ενώ για τον Ρ/Σ "Ράδιο Μέλοντι" του νομού Λέσβου το ΕΣΡ αποφάσισε ότι πρέπει να εκπέμπει από τη συχνότητα 26,7 (Άγιος Αθανάσιος).

ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_3009.html#more