.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓ. ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-12


Μετά από τις πρώτες εννέα αγωνιστικές για το πρωτάθλημα και δύο αγώνες για το Κύπελλο Δράμας, διαπιστώνει κανείς τον πλουραλισμό που υπάρχει φέτος στο σκοράρισμα για την ομάδα του κ. Δημήτρη Βασιλειάδη.

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Από χθες δέχομαι στο e-mail των "Δοξατινών Νέων" διάφορες επιστολές, κυρίως από διάφορες Τοπικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα, που στηρίζουν την απόφαση του πρωθυπουργού για την διενέργεια δημοψηφίσματος.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ-ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διέκοψε τον αγώνα του για να βοηθήσει το ζώο
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011, 09:15


ΑΠΟΕΛ-ΠΟΡΤΟ 2-1 - ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!


Η ομάδα του Δραμινού Σάββα Πουρσαϊτίδη ( ο οποίος πλέον έχει πάρει την κυπριακή υπηκοότητα και αγωνίζεται στην Εθνική Κύπρου), ο ΑΠΟΕΛ (ή το ΑΠΟΕΛ όπως αποκαλούν την ομάδα οι Κύπριοι) συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου στο Champions League και αν την επόμενη αγωνιστική, στις 23 Νοεμβρίου, Σαχτάρ και Πόρτο έρθουν ισόπαλες, θα πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση ακόμη κι αν χάσει και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Ζενίθ(εκτός) και Σαχτάρ(εντός)! Πάντως, σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει σίγουρα στο Europa League αφού δεν χάνει σε καμία περίπτωση την τρίτη θέση!