.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Η Κορακάκη χρυσό μετάλλιο στη Μπολόνια

17:08
7/10
ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ 25Μ. ΠΙΣΤΟΛΙ

Η Κορακάκη χρυσό μετάλλιο στη Μπολόνια

Η Κορακάκη χρυσό μετάλλιο στη Μπολόνια
Ακριβώς δύο μήνες μετά τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 25 μέτρα πιστόλι η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα στοΠαγκόσμιο Κύπελλο της Μπολόνια.
Η Ολυμπιονίκης του Ρίο θέλει να κλείσει εντυπωσιακά τη χρονιά με άλλο ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο στο αγώνισμα των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι όπου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι του Σαββάτου στην Μπολόνια.
Είναι η πρώτη φορά που η Κορακάκη κατακτά χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο κύπελλο.
Η 20χρονη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης από τον προκριματικό γύρο πέρασε ως 5η, το ίδιο και στα προημιτελικά, όπου πρώτευσε η Κινέζα Γινγκίνγκ Ζανγκ.
Και στον τελικό έδειξε ασυναγώνιστη, καθώς από την αρχή ήταν η πιο εύστοχη από τις οκτώ σκοπεύτριες και παρέμεινε στην πρώτη θέση σε όλους τους γύρους.
Στο τέλος αναμετρήθηκε με την Κορεάτισσα Γιανκμί Κιμ, η οποία περιορίστηκε στο ασημένιο μετάλλιο, καθώς η Κορακάκη είχε ήδη εξασφαλίσει το χρυσό.
Το χάλκινο πήρε η Ουκρανή Ολένα Κόστεβιτς, ενώ η Γερμανίδα Μόνικα Καρς, που είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο, έμεινε στην 4η θέση.
ΠΗΓΗ: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=39352&subid=2&pubid=130519977

Ελλάδα θα υποστηρίζουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο ματς με την Κύπρο

Ελλάδα θα υποστηρίζουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο ματς με την Κύπρο

Όχι την Κύπρο, αλλά την Ελλάδα θα στηρίζουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ. Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «δική μας έγνοια είναι να νικήσει η πραγματική μας Εθνική» 

Ελλάδα θα υποστηρίζουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο ματς με την Κύπρο
Σ Στο πλευρό της Εθνικής μας και όχι της Κύπρου θα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ. 

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης», οι φίλοι των πρωταθλητών της Μεγαλονήσου εξέδωσαν ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο «apoel.net». 

Τονίζουν λοιπόν ότι δεν ξεχνούν τι σημαίνει το Ε στο όνομα της ομάδας τους και σημειώνουν ότι μοναδική τους έγνοια θα είναι να νικήσει η πραγματική τους Εθνική, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.