.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΤΑΘΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ - ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ...

-Προβλήματα και στη Δράμα όπου το τηλεοπτικό σήμα είτε δεν έφτανε είτε έφτανε κουτσαίνοντας 

Χωρίς τηλεοπτικό σήμα έμειναν από την Παρασκευή Ξάνθη, Καβάλα, Κομοτηνή και Δράμα λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή. 

Όπως είναι γνωστό η Περιφέρεια ΑΜΘ θεωρητικά μετέβη στην ψηφιακή εποχή από τις αρχές του Σεπτέμβρη, με την εργολήπτρια μάλιστα εταιρία να κάνει λόγο για μια νέα εποχή στην παροχή τηλεοπτικού σήματος και εικόνας. Ωστόσο ήδη από την αρχή της μετάβασης παρατηρήθηκαν προβλήματα κάλυψης μιας και όπως είναι γνωστό ένα μεγάλο τμήμα της ορεινής ζώνης της Περιφέρειας έμεινε χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. 

Χιόνια στα βουνά, χιόνια και στην TV
Η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας από το απόγευμα της Παρασκευής παρέσυρε και το τηλεοπτικό σήμα, το οποίο είτε χάθηκε πλήρως είτε έφτανε στους δέκτες των τηλεθεατών αλλά με πολύ σοβαρά προβλήματα και συνεχείς διακοπές. 

Η Digea σε ανακοίνωσή της επικαλείται προβλήματα τα οποία δημιούργησε η χιονόπτωση και τα οποία προκάλεσαν βλάβες σε διάφορα κέντρα εκπομπής της εταιρίας. 

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει, πως “η εκπομπή του σήματος στα κέντρα «Θάσος», «Βασιλάκι», «Ξάνθη», «Κορυλοβός», «Νευροκόπι» και «Πλάκα» έχει διακοπεί λόγω προβληματος στην ηλεκτροδότηση. Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις δεν είναι εφικτή λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης. Γίνονται προσπάθειες, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, για την αποκατάσταση του προβλήματος”. 

ΠΗΓΗ: http://www.thrakitoday.com/2015/03/xoris-thleoptiko-shma-xanthi-kabala-komothnh-kai-drama-logo-xionioy.html