.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ

Eνημέρωση για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Δ.ΔοξάτουΕκτύπωση
Kαταγραφή και Ψηφιοποίηση Πολιτιστικού Αποθέματος Δήμου Δοξάτου
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ

      Η πολιτιστική κληρονομιά μιας χώρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της. Είναι μία πολύτιμη παρακαταθήκη με σημαντικές ανάγκες προστασίας, προσεκτικής διαχείρισης και προβολής. Η προσπάθεια αποτύπωσης της όμως, με σκοπό την μόνιμη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις. Τα τελευταία χρόνια, η ψηφιοποίηση αποτελεί  ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας αποτύπωσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Προσφέρει δυνατότητες καταγραφής αρχαιολογικών ευρημάτων, ιστορικών μνημείων και μνημείων τέχνης.

ΣΤΑΡ ΔΡ. - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛ. ΣΥΛΛ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 27 ΟΚΤ 2012 ΚΛ. ΓΥΜΝ. ΔΟΞΑΤΟΥ



ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 0-1 27 ΟΚΤ 2012 ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑΡ ΔΡ.

Στιγμιότυπα από την μεγάλη νίκη του Καλαμπακίου μέσα στην Καλλίφυτο, γεγονός που "οδήγησε" τους Φιλίππους Δοξάτου στην κορυφή της βαθμολογίας..

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΗΝ Α-1 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ








Πιο εύκολα απ' ό, τι αναμενόταν οι Φίλιπποι Δοξάτου έφτασαν στη νίκη στον αγώνα με τον Άγιο Αθανάσιο. Ο Μ. Αλέξανδρος προερχόταν από μεγάλη νίκη μέσα στο Καλαμπάκι με το εντυπωσιακό 2-5, και αρκετοί ήταν οι φίλοι του που έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Δοξάτου ευελπιστώντας η ομάδα τους να νικήσει σε δεύτερο συνεχόμενο ενδοδημοτικό ντέρμπυ, και μάλιστα εκτός έδρας..