.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ - ΧΡ. ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΝΟΜΑΓΑΖΟ - 10 ΜΑΡ 2012 - ΔΟΞΑΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ



Ο συγκεκριμένος χρήστης που "ανέβασε" αυτό το βίντεο στο youtube, έχει μεταφορτώσει αρκετά ακόμη από πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες του έντεχνου τραγουδιού που εμφανίστηκαν κατά καιρούς στο "Καπνομάγαζο" στο Δοξάτο, και φυσικά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ


«Σε ευχαριστώ Θρύλε Θεε...»
Online 20:29 27/3
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα 
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ
Δεν άντεξε ο ΑΠΟΕΛ στην… ανώτερη Ρεάλ (0-24 οι τελικές προσπάθειες) και δέχθηκε την ήττα με 3-0 (Μπενζεμά 75΄, 90', Μαρσέλο 82΄). Όμως, αυτό δεν ξεγράφει την εξαιρετική πορεία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όλους αυτούς τους μήνες, η οποία επιβραβεύτηκε με το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Σε ευχαριστώ Θρύλε Θεε...»
Πρώτο ημίχρονο
Με... άγριες διαθέσεις άρχισε το παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία «έκλεισε» στο μισό γήπεδο τον ΑΠΟΕΛ και έψαχνε ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο τη δουλειά της. Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, όμως δεν απειλήθηκαν σοβαρά από τη μεγάλη τους αντίπαλο.

Μέχρι το 28΄ οι τελικές προσπάθειες ήταν 0-7 υπέρ της ισπανικής ομάδας, αλλά ο ΑΠΟΕΛ «κρατούσε» γερά το μηδέν στην άμυνα. Επιθετικά, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, πλην του Αΐλτον, ο οποίος είχε κέφια και απασχολούσε κάπως την άμυνα της Ρεάλ, που στο 33΄ έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ με τον Μπενζεμά σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα έξω.

Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Μουρίνιο ήταν το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι, αλλά ο ΑΠΟΕΛ στεκόταν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε ξανά με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους.
Δεύτερο ημίχρονο
Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο άρχισε το δεύτερο με την Ρεάλ να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και τον ΑΠΟΕΛ να «κλείνει» καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Χιώτη, κρατώντας γερά το 0-0, χωρίς να απειληθεί σοβαρά από τους επιθετικούς της ισπανικής ομάδας. Έτσι, τα λεπτά κυλούσαν με τους ποδοσφαιριστές του Μουρίνιο να ψάχνουν το γκολ, να φτάνουν κοντά σε αυτό σε δύο περιπτώσεις στο 57΄ και 69΄, αλλά τους γαλαζοκίτρινους να στέκονται εξαιρετικά στο γήπεδο.

Τελικά, 15 λεπτά πριν από το τέλος, ο ΑΠΟΕΛ «λύγισε». Ο Κακά σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπενζεμά με κεφαλιά νίκησε τον Χιώτη και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Το γκολ έδωσε ακόμη περισσότερη ώθηση στην Ρεάλ, η οποία κυνήγησε και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας ήταν συγκλονιστικός απόψε και κρατούσε το σκορ στο 1-0.

Όμως, η Ρεάλ έδειχνε ανίκητη και έφτασε στο 2-0 με τον Κακά στο 82' και στο 3-0 και πάλι με τον Γάλλο επιθετικό στο 90΄βάζοντας «ταφόπλακα» στα όποια όνειρα έχει ο ΑΠΟΕΛ. Κάπου εδώ, λοιπόν, τελείωσε η ευρωπαϊκή περιπέτεια της ομάδας των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι δέχθηκαν στο τέλος το ζεστό χειροκρότημα των φίλων τους για τη συνολική τους προσπάθεια όλο αυτό τον καιρό.
ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα, Ολιβέιρα (13΄Κακά), Ζόρζε, Πίντο (72΄ Σολάρι), Μοράις, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου (46΄ Σόουζα), Τρισκόφσκι, Αΐλτον.
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (64΄Μαρσέλο), Αρβελόα, Σαχίν (84' Γρανέρο), Κεντίρα, Οζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ιγκουαίν (63΄ Κακά)


Μουρίνιο: «Η σημαντικότερη ομάδα ο ΑΠΟΕΛ!»
Online 1:07 28/3
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα 
«Η σημαντικότερη ομάδα για μένα στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο ΑΠΟΕΛ και το σεβασμό μας τον δείξαμε με τον τρόπο που τον αντιμετωπίσαμε», τόνισε στις δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνοντας την εκτίμησή του προς την κυπριακή ομάδα. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του μέχρι να φθάσει στο γκολ, λόγω της καλής παρουσίας του ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ υπογράμμισε πως, η ομάδα του έφθασε στο 0-3 γιατί έπαιξε φανταστικά.

«Οι παίκτες μου ήταν σοβαροί και κατάφεραν να σκοράρουν τρία γκολ. Όταν μπήκαν στο παιχνίδι οι Κακά και Μαρσέλο και ήδη είχαν κουραστεί οι αντίπαλοι, πρόσφεραν αρκετά και φθάσαμε στην επιτυχία», ανέφερε ο «Special One».
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μουρίνιο: «Η σημαντικότερη ομάδα ο ΑΠΟΕΛ!»

Για τον ΑΠΟΕΛ επισήμανε ότι, δημιούργησε πολλές δυσκολίες στην ομάδα του, η οποία πήρε τη νίκη γιατί έπαιξε φανταστικά. «Το γεγονός πως έφθασαν μέχρι εδώ είναι καταπληκτικό, ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια», είπε με έμφαση ο Πορτογάλος προπονητής.