.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012


Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 Επιλεγμένο

19 Δεκ 2012 @ 22:46 | Έγραψε ο Γιάννης Κασάπης
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012


19 Δεκ 2012 @ 22:46

Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις

Γιάννης Κασάπης
χορηγός κατηγορίας: Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας


Μοιραστείτε το άρθρο
GoogleTwitterFacebook


Δράσεις και εκδηλώσεις στην Ονειρούπολη Δράμας, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012


Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ  παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Η κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης θα γεμίσει στις 17:00, από τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών του 2ου παιδικού σταθμού του Δήμου Δράμας.

Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «ΤΥΜΠΑΝΟ,ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΥΦΕΤΑ» του Γιάννη Ξανθούλη. Στις 18:00 στο Ωδείο Δράμας.

Στις 19:30 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης μουσικό σχήμα “7/8” από την Δράμα, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει τους φίλους της μουσικής. 

Στις 20:00 μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου στον χώρο του Μουσικού Σχολείου

ΠΗΓΗ: http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11453:to-programma-ths-oneiroypolhs-thn-pempth-20-dekembrioy-2012&Itemid=177

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Η φωτογραφία είναι "όλα τα λεφτά" !

Περιέλουσαν με βοθρολύματα το αυτοκίνητο του Βουλευτή Δράμας Χρήστου Αηδόνη


Περιέλουσαν με βοθρολύματα το αυτοκίνητο του Βουλευτή Δράμας Χρήστου Αηδόνη Επιλεγμένο

19 Δεκ 2012 @ 19:55 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περιέλουσαν με βοθρολύματα το αυτοκίνητο του Βουλευτή Δράμας Χρήστου Αηδόνη


19 Δεκ 2012 @ 19:55


Κατηγορία Πολιτική

Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας


Μοιραστείτε το άρθρο
GoogleTwitterFacebook

Με ακαθαρσίες «περιέλουσαν» άγνωστοι το αυτοκίνητο του Βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Αηδόνη. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στο Γέρακα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως εκεί όπου βρισκόταν παρκαρισμένο το ΙΧ του πρώην υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Οι άγνωστοι κάλυψαν το όχημα με λύματα βόθρου ενώ για το συμβάν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα zwpallini.gr, ενημερώθηκε μέχρι και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. 

Οι δράστες μάλιστα, έβαλαν τα αηδιαστικά λύματα στις πόρτες για να μην μπορεί να ανοίξει κανείς χωρίς να λερωθεί από τις ακαθαρσίες!!!
Επίσης γέμισαν με τα λύματα και την εξάτμιση του αυτοκινήτου ενώ κάλυψαν και τα τζάμια, το καπό, την οροφή και γενικότερα όλο το αυτοκίνητο!!!
ΠΗΓΗ: http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11448:perieloysan-me-bothrolymata-to-aytokinhto-toy-boyleyth-dramas-hrhstoy-ahdonh&Itemid=184

Ημιτελικά κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας (α΄αγώνας)


Ημιτελικά κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας (α΄αγώνας)

PDFΕκτύπωσηE-mail
KallifytosΚαλλίφυτος και Πετρούσα έχουν το προβάδισμα για τον τελικό
Ξηροπόταμος – Καλλίφυτος 0-3
Η εμπειρία έκανε την διαφορά και το πρώτο βήμα για τον τελικό
Από το πρώτο παιχνίδι καθάρισε την πρόκριση ο πολύ φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Αστέρας Καλλιφύτου, κερδίζοντας με 0-3 μέσα στον Ξηροπόταμο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο πήρε μια άνετη νίκη και έβαλε υποθήκη για το τελικό. Με την επιτυχία του αυτή έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς στην Καλλίφυτο στις 9 Ιανουαρίου. Οι φιλοξενούμενοι πιο έμπειροι, κατάφεραν να προηγηθούν με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και με έξυπνη τακτική κλείνοντας τους χώρους και βγαίνοντας στην κόντρα, πέτυχαν άλλα δύο γκολ και είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κονδυλίδη, Μύγα και Αριτζή για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη μεριά ο Ξηροπόταμος, κουρασμένος παίζοντας με την ίδια 11αδα που κέρδισε το Σάββατο μέσα στο Δοξάτο, είχε δοκάρι με τον Ρέντο στο 0-1, αλλά σε γενικές γραμμές υστέρησε έναντι του αντιπάλου και ηττήθηκε δίκαια.
Στο 30’ ο Παυλίδης Νίκος από φάουλ του Μύγα με κεφαλιά θα κάνει το 0-1 για την Καλλίφυτο.
Στο 45’ εκτέλεσε φάουλ ο Βίκτωρ κεφαλιά του Ρέντου στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70’ σουτ έξω από την περιοχή του Κονδυλίδη και το 0-2.
Στο 82’ ωραία μπαλιά του Κονδυλίδη και ο Μύγας με ατομική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-3.
Διαιτητής Τσενεκίδης Γ. (Σπύρογλου – Μιμάνης).
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ(Χρήστος Κιοσσές): Κιουμουρτζής Κώστας, Γιώργος Δημίου, Τάσος Δημίου(75’ Λουκάς), Κούσογλου, Κιουμουρτζής Κώστας(60’ Φωτιάδης), Αλεξίου, Τσιάρας, Χαρίσκος(75’ Κιομουρτζής Γιώργος), Τριανταφύλλου, Ρέντος, Ματέεφ Βίκτωρ.
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ(Άγγελος Τοκμακτσής): Τουλουμτζής, Νεοφωτίδης Νόντας, Παυλίδης Νίκος, Κουσίδης, Ευσταθιάδης Κυριάκος(75’ Δεληγιαννίδης), Κονδυλίδης, Παυλίδης Παύλος(78’ Τσέλα), Λαζαρίδης, Μύγας, Αριτζής(70’ Τσερκεζίδης), Τσιμπλίδης.
Νευροκόπι – Πετρούσα 1-2
Διπλό για την Πετρούσα σε μια δύσκολη έδρα
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Δόξα Πετρούσας με 1-2 μέσα στο παγωμένο Νευροκόπι στον άλλο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας παίρνοντας και αυτή προβάδισμα, όπως και ο Εθνικός Αστέρας, να είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Βέβαια ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα μια και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Νευροκόπι είναι ο κάτοχος του κυπέλλου και παίζει καλό ποδόσφαιρο μέσα και έξω από την έδρα του. Στο παιχνίδι μέτρησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων, σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 11’ ο Λαζίδης μετά από κάθετη πάσα του Υψηλού, με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1 για την Πετρούσα.
Στο 25’ ο Κιοσέογλου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Οικονομίδη θα κάνει το 1-1 για το Νευροκόπι.
Στο 50’ τέτ α τετ του Χριστιανίδη πλασέ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 55’ ο Κωνσταντινίδης με σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-2.
Διαιτητής: Παρασκευούδης (Σαπανίδης – Κωνσταντινίδης).
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ(Γιώργος Γεωργιάδης): Λαζαρίδης, Τσενεκλίδης(80’ Τομπουλίδης0, Κιοσέογλου(63’ Παναγιώτου), Χατζηγεωργιάδης, Κεσόπουλος, Χριστιανίδης, Οικονομίδης, Σπυρίδης(76’ Αγάποφ), Βασιλειάδης Μίλτος, Βασιλειάδης Αντώνης, Μουσμουλίδης.
ΠΕΤΡΟΥΣΑ(Μπάμπης Καζεπίδης): Λαμπρινουδάκης, Κότιος Γιώργος, Παπαθεωδόρου, Κότιος Δημήτρης, Κωνσταντινίδης(65’ Χριστοφορίδης), Παπαδόπουλος, Υψηλός(70’ Γάιδας), Λαζίδης, Γιαννίκης, Ξενίδης, Βασλής(60’ Παπακωνσταντίνου).
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/football/a1erasitehniki/12750-2012-12-20-00-36-50.html

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ "ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΝΕΩΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΘΕΦΑΝΙΔΗ






Tasos Theofanidis
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΥΜΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!

ΔΟΞΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 1913 - ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΝΘΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - 17 ΝΟΕ 2012 - ΔΗΜ. ΩΔΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΕΠΙΣΤ. ΙΣΤ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ