.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ - ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΓΚΟΛ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΔΡΙΑΝΗ-ΔΟΞΑΤΟ 1-4 - 25 ΣΕΠ 2013











ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1-4 Β' ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ 25 ΣΕΠ 2013












Σήμερα το απόγευμα οι Φίλιπποι Δοξάτου νίκησαν τον Ηρακλή Αδριανής εκτός έδρας με 4-1 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Δράμας.

Μέσα σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και παρουσία περίπου 80 θεατών, η ομάδα του κ. Τσεβρετζή κατέκτησε σχετικά άνετα τη νίκη από την ομάδα του κ. Λιούση που στάθηκε με αξιοπρέπεια στο γήπεδο προσπαθώντας να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Και βέβαια, το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου αναπτέρωσε τις ελπίδες τους, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται, από αυτές που είναι οι εξαιρέσεις στον γενικό κανόνα που λέει πως στο ποδόσφαιρο "όλα μπαίνουν και όλα χάνονται!"..

Και μέχρι να πετύχει το τρίτο τέρμα για τους Φιλίππους με όμορφο σουτ ο Αποστολίδης στο 64', το "πάλευαν" το παιχνίδι οι γηπεδούχοι.

Και αν στο 70' ο Καραγιαννίδης δεν απέκρουε θαυμάσια το σουτ του αντιπάλου του που βρέθηκε τετ - α -τετ και γινόταν το 2-3, ίσως ο αγώνας να είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό!

Τα γκολ του αγώνα:

7'             0-1 Βασιλακάκης
19'           0-2 Πολυχρονίδης
45+1'       1-2 ΑΔΡΙΑΝΗ
64'           1-3 Αποστολίδης
90+1'       1-4 Θεοφανίδης

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι: Παναγιωτόπουλος (46' Καραγιαννίδης Κ.), δεξί μπακ ο Καραγιαννίδης Γ. (29' Μυστρίδης λ.τρ.), σέντερ μπακ ο Μπαρμπουτέλης και ο Ζαπουνίδης, αριστερό μπακ ο Τουλούπης, "εξάρια" ο Ζάχαρης με τον Τουρφαντίδη, "δεκάρι" ο Αποστολίδης, στη δεξιά πτέρυγα ο Βασιλακάκης (82' Θεοφανίδης), στην αριστερή ο Κωνσταντινίδης και στην κορυφή ο Πολυχρονίδης.