.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΜΠΡΑΒΟ" ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΦΤΕΛΙΑΣ !

Ο Άρης Φτελιάς, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή πορεία στην περίοδο που πέρασε, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α-2 της Ε.Π.Σ. Δράμας και, πανάξια, του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α' κατηγορία (με όποια μορφή πάρει τελικά, αφού αναμένονται οι τελικές αποφάσεις..).

Πριν από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας, ο Άρης τίμησε έμπρακτα έναν άνθρωπο που πολλά έχει προσφέρει στον σύλλογο πολλές δεκαετίες τώρα, δίνοντας το όνομά του στην κερκίδα του γηπέδου της Φτελιάς.

Τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης επιγραφής στην οποία αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κ. Γεώργιου Γεωργουλά έκανε ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Αν. Χατζηλαζάρου.

Ακόμη, το Δ.Σ. του Άρη βράβευσε τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τάνιο για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο.

Έτσι, το πολύ φιλικό με τους Φιλίππους Δοξάτου σωματείο της Φτελιάς, απέδειξε πως είναι "πρωταθλητής" και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Και πάλι μπράβο, και μακάρι να ακολουθήσουν με αντίστοιχες ενέργειες και άλλοι σύλλογοι..






ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ Carrefour Express (ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σύμφωνα με ανακοινώση που αναρτήθηκε σε καταστήματα στο Δοξάτο, οι τυχεροί λαχνοί (τα εισιτήρια εισόδου στον ιππόδρομο του Δοξάτου) που κερδίζουν δωροεπιταγές είναι:

Για το κατάστημα Γουντσίδη στο Δοξάτο:

4454  -  3616  -  0331  -  4409  -  3648

Για το κατάστημα Carrefour Express (Αλβανόπουλος) στο Δοξάτο:

0752  -  4854  -  0314  -  4879