.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ - 11 ΟΚΤ 2013 - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Δοξάτου και στα πλαίσια της επετείου της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα, τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης του από Δράμας από τον Πάτερ Ιωάννη, ακολούθησε ομιλία για τον Μακεδονικό Αγώνα από τον δάσκαλο του Δημ. Σχ. Δοξάτου κ. Αυγερινό Αναγνώστη, κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγίου Χρυσοστόμου από μαθητές, τραγούδι για την Μακεδονία από τη Χορωδία του Δημ. Σχ. Δοξάτου και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο από τους μαθητές του σχολείου. Στη συνέχεια προσφέρθηκαν αφεψήματα και κεράσματα στους παρευρισκόμενους (που δυστυχώς, δεν ήταν πολλοί...).




3 ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΦΤΕΛΙΑ - ΔΟΞΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΑΜΑΣ - 9 ΟΚΤ 2013




Αντί σχολίων για τον δραματικό αγώνα κυπέλλου με τη Φτελιά την περασμένη Τετάρτη, μεταφέρω εδώ τρία βιντεάκια με μεγάλα αποσπάσματα από τον συγκεκριμένο αγώνα..

Αυτό που θα πρέπει πιστεύω να καταγράψω όμως είναι πως η "Ελαφρά Ταξιαρχία" του κ. Τσεβρετζή είχε σημαντικές απουσίες (Ζαπουνίδη, Ιωαννίδη, Βασιλακάκη), ενώ και ο Πολυχρονίδης αγωνίστηκε με πρόβλημα υγείας, αλλά και ο Ζάχαρης ήρθε από ταξίδι (και οι δύο αγωνίστηκαν ως αλλαγές, στο 73' ο Πολυχρονίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ντίνα και στο 81' ο Ζάχαρης στη θέση του Αποστολίδη)..

Φυσικά, οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους απόντες μόνο άπειροι και μικρότερης αξίας δεν είναι, απλά αυτή την περίοδο κάποιοι βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα.. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως υπάρχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ των Φιλίππων.





Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Ιστορική συζήτηση Κωνσταντίνου-Βενιζέλου-Μεταξά του Μ. Καραγάτση - Εφ. Ο Ρωμηός 28 Οκτ 1945