.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

70 χρόνια «Καζαμπλάνκα»



70 χρόνια «Καζαμπλάνκα»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2012 19:25
Web-Only
Ηταν 26 Νοεμβρίου 1942, πριν ακριβώς από 70 χρόνια, όταν στη Νέα Υόρκη έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της η «Καζαμπλάνκα» η θρυλική ταινία που έμελλε να γίνει ένα από τα πιο βραβευμένα και κυρίως αγαπημένα φιλμ στην ιστορία της Εβδομης Τέχνης. Η «Καζαμπλάνκα» τιμήθηκε με τρία Οσκαρ, μεταξύ των οποίων και αυτό της καλύτερης ταινίας το 1943. Ωστόσο είναι οι ήρωες, ο Ρικ, η Ιζλα, ο Σαμ, ο Λούι, οι χημεία μεταξύ τους και οι διάσημες ατάκες τους, η ανατροπή στο σενάριο, ο ρομαντισμός και το σκηνικό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που κάνουν αυτήν την ταινία να σαγηνεύει ακόμη και σήμερα το κοινό. 

Γιατί ρε αλήτες; Γιατί;



Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012


Γιατί ρε αλήτες; Γιατί;

Γράφει ο Α.
Τα τελευταία 24ωρα όλο και περισσότερα είναι τα email που φτάνουν στο tromaktiko, από απεγνωσμένους νέους σε ηλικία αναγνώστες. Κάθε φορά που διαβάζω τα email τους, μουδιάζει το κεφάλι μου. Θυμώνω, βράζω, πονάω. Πονάω για τη κατάντια που ζούμε, για τη κατάντια που μας επέβαλλαν. Δείτε την κραυγή απόγνωσης αυτής της γυναίκαςΕΔΩ, της κοπέλας με τα όνειραΕΔΩ και το συγνώμη της 25χρονης κοπέλας που δημοσιεύσαμε πριν λίγοΕΔΩ. Μέσα σε ένα 24ωρο...

Υπάλληλος της Βουλής με μισθό 10.000 ευρώ!



Απίστευτο και όμως… ελληνικό

Υπάλληλος της Βουλής με μισθό 10.000 ευρώ!

Web only
26/11/2012  19:59
 

Ads by Google
ΔράμαΜπες στο vrisko.gr και βρες ό,τι ψάχνεις για τη Δράμα!www.vrisko.gr



Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Μεταξύ των υπαλλήλων της Βουλής που λάμβαναν παχυλούς μισθούς, αλλά πλέον έχουν χάσει την πλειοψηφία των «χρυσών» τους προνομίων, εντοπίζεται ένας – και μοναδικός(;) – που εξακολουθεί να λαμβάνει 10.000 ευρώ το μήνα. 

Πρόκειται για την υπεύθυνη του γραφείου διασύνδεσης του ελληνικού κοινοβουλίου με το ευρωκοινοβούλιο η οποία από το 2010 βρίσκεται μόνιμα εγκατεστημένη στις Βρυξέλλες. Η εν λόγω υπάλληλος πληρώνεται με τον μισθό του υπαλλήλου της Βουλής και ως έξτρα λαμβάνει άλλα 8.000 ευρώ το μήνα ως επίδομα αλλοδαπής. Σύμφωνα δε με τον γενικό γραμματέα του κοινοβουλίου Θάνο Παπαϊωάννου γραφείο διασύνδεσης στις Βρυξέλλες συντηρούν όλα τα εθνικά κοινοβούλια των κρατών μελών της Ε.Ε. 

Η ελληνική Βουλή την περίοδο 2005 – 2010 είχε δύο υπαλλήλους στο συγκεκριμένο γραφείο πληρώνοντας 192.000 ευρώ το χρόνο με την μορφή επιδόματος. Από το 2010 και λόγω της οικονομικής κρίσης ο τότε Πρόεδρος του κοινοβουλίου Φίλιππος Πετσάλνικος αποφάσισε να τους ανακαλέσει και στην θέση τους να βάλει την κυρία Ε. Β-Ζ πρώην συνεργάτη του κ. Χρήστου Παπουτσή. Πάντως, όπως σημειώνει ο κ. Παπαϊωάννου η συγκεκριμένη υπάλληλος είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας με master στις πολιτικές επιστήμες και γνώση τεσσάρων Γλωσσών..

Επιπροσθέτως εξηγεί ότι το ύψος του επιδόματος αλλοδαπής δεν το καθορίζει η Βουλή αλλά το υπουργείο Εξωτερικών και είναι ίδιο για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους που εργάζονται στο εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=239178

Η FILIPPI (LETIΖIA) TO ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ !

Είναι δυνατόν να τη λένε Filippi και να μην ξέρει μπάλα ;


ΑΝΑΨΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ -25 ΝΟΕ 2012





Και εγένετο φως!
Άστραψαν τα μάτια του κόσμου από συγκίνηση!!! Η ώρα ήταν 16.20 όταν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι της Δόξας άναψαν οι προβολείς στο γήπεδο της Δόξας!
Έτσι, ένα όνειρο πολλών ετών των ανθρώπων της Δόξας αλλά και των οπαδών της, έγινε πραγματικότητα. Το γεγονός αυτό ενθουσίασε, όπως ήταν φυσικό, τους οπαδούς των Μαυραετών, που χειροκρότησαν, ενώ σε συνδιασμό με την καλή αγωνιστική εικόνα που είχε η ομάδα μέχρι εκείνο το σημείο, ακούστηκε και η ιαχή «Δόξα, Δόξα».
Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ήρθε το γκολ του Παναιτωλικού, που έφερε απογοήτευση στις τάξεις τους. Βέβαια έτσι χάθηκε η περίπτωση μιας φιέστας με ένα βραδινό αγώνα, όμως όλα μπορούν να δρομολογηθούν ανάλογα

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΌΣΧΟΥ ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ



Καλό ξεκίνημα για την ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο δικός μας Άγγελος Μόσχου, για τη Νίκη Σητείας, αφού μετά και από την 7η αγ. βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας όμως μόνο τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Λασιθίου η ομάδα του "ξανθού" (όπως ήταν το προσωνύμιό του τα χρόνια που αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας με τη φανέλα των Φιλίππων Δοξάτου..) έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δεχθεί 7.

Τα "Δοξατινά Νέα" εύχονται ό, τι καλύτερο προσωπικά στον Άγγελο και βέβαια στην ομάδα του !