.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Τοποθέτηση πινακίδων στα γραφεία του Κυνηγετικού συλλόγου Δοξάτου - 23 Απριλίου 2015

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Τοποθέτηση πινακίδων στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Την Πέμπτη 22/04/2015 ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των δύο πινακίδων στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου μας.

Η πρώτη μεγάλη πινακίδα που ήταν και ένα από τα κριτήρια του ΥΠΑΠΕΝ (πρώην Υπουργείου Περιβάλλοντος - ΥΠΕΚΑ) που έπρεπε να "εκπληρωθούν" για να ολοκληρωθεί η παραχώρησή του στον Σύλλογό μας. Η πινακίδα που τοποθετήθηκε πλησίον του εξωτερικού φράκτη, αναφέρει αναλυτικά την δωρεά του αρμόδιου Υπουργείου σε συνεργασία με το Δασαρχείο Δράμας.

Η παραχώρηση του οικοπέδου και η στήριξη του Δήμου Δοξάτου από όλες τις δημοτικές αρχές (παλιά και νέα) ήταν πολύ μεγάλη και μάλιστα οι αποφάσεις που αφορούσαν τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δοξάτου  στα Δημοτικά Συμβούλια, περνούσαν και περνάνε πάντα ομόφωνα. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί υπάρχει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια μία άψογη και στενή συνεργασία με την οποιαδήποτε δημοτική αρχή.

Τέλος έγινε κατασκευή μαρμάρινης πλάκας με τα ονόματα του νυν διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε το έργο της τοποθέτηση του λυόμενου οικήματος των νέων ιδιόκτητων γραφείων μας.

Στην φώτο βλέπετε τις δύο πινακίδες που τοποθετήθηκαν εξωτερικά και σε εμφανή σημείο.

Βέβαια για την τοποθέτηση τους βοήθησαν μέλη του συλλόγου μας εθελοντικά και με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δοξάτου.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΠΗΓΗ: http://ksdoxatoy.blogspot.gr/2015/04/blog-post_24.html

Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΠΑΟΚ-ΕΘΝΙΚΗ 2004 ΣΤΙΣ 13 ΜΑΙ 2015Πρέπει το Δοξάτο να έχει δυναμικό παρόν σ΄αυτή την προσπάθεια. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. Οργανώνουμε ήδη εκδρομή .
Xrisovalantis Zagorakis Φ.Γ.Σ Φίλιπποι Δοξάτου


ΠΑΟΚ - Εθνική 2004 στις 13/5 για φιλανθρωπικό σκοπό

paok_hellas.png
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού στις 13 Μαΐου  με αντίπαλο την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004 σε συνεργασία με το «Make-A-Wish», υπέρ του Παιδοογκολογικού του ΑΧΕΠΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«''Θα ήθελα το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής Euro 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Είναι σημαντικό το έργο του νοσοκομείου και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να βοηθάει παιδιά με καρκίνο''. Χρυσοβαλάντης, 16 ετών
Ο ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε να πει όχι σε ένα τέτοιο αίτημα και σε συνεργασία με το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του Χρυσοβαλάντη και ανέλαβαν μια σοβαρή και δύσκολη αποστολή! Να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη ευχή προσφέροντας παράλληλα πολλά χαμόγελα. Η πραγματοποίηση της ευχής απαιτούσε τη συμβολή πολλών διαφορετικών φορέων και εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αναλαμβάνει αφιλοκερδώς τη διοργάνωση του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου και στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, στο κάλεσμα του «Make-A-Wish» ανταποκρίθηκαν ένθερμα και οι άσοι των θριαμβευτών του EURO 2004, καθώς επίσης και η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αλλά και η Περιφέρεια Βόρειας Ελλάδας. 

ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ - 23 ΑΠΡ 2015 - ΦΩΤΟΟι σόμπες εξακολουθούν να ανάβουν στο Δοξάτο, κυρίως τα βράδια βέβαια, αν και διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Απρίλη.. Η φωτογραφία είναι σημερινή, 23 του Απρίλη 2015 στο σνακ - μπαρ του Θέμη στον Πεζόδρομο ..