.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ένα "ευχαριστώ" δεν κοστίζει τίποτε σε αυτόν που το λέει, είναι όμως δώρο πολύτιμο για αυτόν που το αποδέχεται...



Πριν από λίγο είδα τα στιγμιότυπα του αγώνα του Δοξάτου μέσα στο Καλαμπάκι (που έληξε με 0-2 για όσους δεν έχουν ενημερωθεί..) και τις δηλώσεις των δύο προπονητών από την αθλητική εκπομπή του Σταρ Δράμας.

Το έχω παρατηρημένο, ειδικά τα τελευταία χρόνια που οι Φίλιπποι πρωταγωνιστούν, πως οι προπονητές της ομάδας του Δοξάτου πολύ σπάνια ευχαριστούν τους φιλάθλους για την παρουσία τους σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται η ομάδα, στις δηλώσεις τους μετά το τέλος των αγώνων, ασχέτως αποτελέσματος.

Εδώ και λίγα χρόνια, οι Φίλιπποι έχουν την "πολυτέλεια" να νιώθουν τη συμπαράσταση των νεαρών οργανωμένων φιλάθλων τους, που αν και λίγοι σε αριθμό, δίνουν παλμό από την κερκίδα στους ποδοσφαιριστές..

Αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας, επίσης λίγοι σε αριθμό (όχι ότι οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων του νομού μας υπερτερούν πολύ αριθμητικά..) δεν έχουν αφήσει ποτέ μόνη την ομάδα όπου και αν έχει αγωνιστεί.

Και αν οι μεγαλύτεροι φίλαθλοι δεν ενοχλούνται πολύ από αυτή την απουσία του "ευχαριστώ" (που και γι' αυτό δεν είμαι βέβαιος, το ότι δεν ενοχλούνται δηλαδή..), είμαι βέβαιος πως αυτά τα παιδιά που συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία χρόνια να κατακτήσει την κορυφή, ξοδεύοντας πιθανώς και όλο το χαρτζιλίκι τους για την καλύτερη οργάνωση της κερκίδας, θα χαρούν πολύ όταν ακούσουν ένα "ευχαριστώ" από τον προπονητή της ομάδας μέσα από την τηλεόραση ! 

Το αξίζουν άλλωστε !

Με την ευκαιρία, πολλές είναι και οι φορές που ποδοσφαιριστές των Φιλίππων μου έχουν παραπονεθεί για την μικρή παρουσία του κόσμου του Δοξάτου στο γήπεδο.. Το έχω γράψει ξανά:

Αδικείται αυτή η ομάδα, στο σύνολό της (και καθαρά αγωνιστικά και το Δ.Σ. ), όταν η κερκίδα, ειδικά μέσα στο Δοξάτο, παρουσιάζει τη γνωστή εικόνα, με τα άδεια καθίσματα να υπερτερούν κατά πολύ  από τα "γεμάτα"...

Αλλά για αυτό το φαινόμενο υπάρχουν πολλές εξηγήσεις.. Δεν θα αναφερθώ αναλυτικά, λίγο - πολύ είναι γνωστά σε όλους, (η οικονομική κρίση, η μείωση του πληθυσμού χρόνο με τον χρόνο και η αποδημία πολλών νέων Δοξατινών, η έλλειψη τίτλων κ.λ.π),  έχω μια άποψη συγκεκριμένη πλέον επί του θέματος:

Αν είναι κάποιος να έρθει με παρακάλια στο γήπεδο, ας μην έρθει καθόλου!

 Δόξα τω Θεώ, πάλι αρκετοί είμαστε και οι BLUE DEVILS φροντίζουν να δίνουν "φτερά" τους ποδοσφαιριστές της ομάδας !

Ζάχαρης Βασίλης.

Αλλαγη στην διευθυνση της αιθουσης του Χορου των Δραμηνων Συλλογων Στουτγκάρδης


Pavlos Deliaridis
8:37 μ.μ. (Πριν από 21 ώρες)
προς ΜαtoulaGrigorishartakisnsoultasΕμέναΤαξιαρχης
Προσοχη............

Σας στελνω ξανα την ανακοινωση του Χορου των Δραμηνων Συλλογων γιατι εγινε αλλαγη στην διευθυνση της αιθουσης .
Ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σας

Παυλος